Liverpul će večeras igrati na jednom od najboljih terena u Evropi?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 06.11.2018.
14:09
Izvor: Sportske.net

Priznanje je stiglo direktno iz evropske kuće fudbala...

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Uoči večerašnje utakmice 4. kola grupne faze Lige šampiona između Crvene zvezde i Liverpula o stanju terena na stadionu "Rajko Mitić" govorio je direktor ovog objekta Milorad Ćorović.

On je gostujući u jutarnjem programu televizije "Prva" kazao da će predstavnici UEFA čitavog dana kontrolisati stadion, ali da nema razloga za brigu.

"Organizacija je, što se tiče našeg kluba, uvek na najvišem nivou i za to smo mnogo puta pohvaljeni. Danas radimo na nekim sitnicama, dolazi poslednja kontrola koja će trajati do početka utakmice. Radi se o sitnim stvarima. Ova uprava je uspela nadljudskim snagama da ispuni sve. Radi se o velikim finansijskim sredstvima", objasnio je Ćorović.

Jutros su radnici na stadionu "Rajko Mitić" popravljali teren na kojem su fudbaleri Liverpula sinoć trenirali, a zanimljivo je da direktor stadiona tvrdi da Zvezda ima jedan od tri najbolja terena u Evropi.

"Moram da se pohalim da nas je UEFA stavia među tri najbolja terena u prošloj utakmici. Imamo specijalnu kontrolu predstavnika UEFA i do sada je rekao da je ovaj teren u izvanrednom stanju. Što se toga tiče neće biti problema", poručuo je Ćorović.

Do poslednje utakmice koju će crveno-beli odigrati na svom stadionu u grupnoj fazi Lige šampiona biće gotov još jedan važan posao.

"Trenutno radimo na toplovodu. Idemo iz utakmice u utakmicu, nismo u prilici da radimo kao da je 'prazan' stadion. Iz UEFA je stigao zahtev da za sledeću utakmicu protiv Pari Sen Žermena teren poseduje grejanje, bez obzira na vremenske uslove. Mi smo tu 'zmiju' uradili još 2008. godine i sada se radi na dovodu tople vode iz zgrade Sportskog društva. Tu dole kod tunela će biti priključak", zaključio je direktor stadiona "Rajko Mitić".

Utakmica četvrtog kola grupne faze Lige šampiona između Crvene zvezde i Liverpula igra se večeras od 18:55 na stadionu "Rajko Mitić".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svojnasvome
Tuesday, 06.11.2018
18:00

Drzava obezbedila svoj klub "Srbiju" tj "CZ"

avatar
Dorotej
Tuesday, 06.11.2018
17:12

Ma mi smo u svemu najbolji. Ništa čudno da nam je takav teren. Našoj gluposti nema granica. Patimo da se prikazujemo da smo nešto više nego što jesmo.

avatar
Südkurve München
Tuesday, 06.11.2018
16:31

Taako bre, samo naprijed