Litvanac iz Voždovca priželjkuje pobedu u Lučanima

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 12.02.2020.
17:34
Izvor: Sportske.net

Fudbaler iz Litvanije očekuje pobedu u gostima.

FK Voždovac/Dušan Sandić
FK Voždovac/Dušan Sandić

Povezane vesti

Justas Lasickas je neko o kome se govori u Voždovcu, ekipa iz Zaplanjske je napravila fantastičan potez kada je dovela ovog Litvanca.

"Došao sam u Voždovac posle teške godine koju sam imao u Jagjeloniji, u kojoj nisam dobio pravu priliku da pokažem koliko vredim. U prvim utakmicama sam se privikavao opet na ligu u Srbiji, na novu ekipu i okruženje, ali već nakon nekog vremena sve je došlo na svoje i raduje me što smo i tim i ja ostvarili dobre rezultate. Trenutno sam jako srećan u Voždovcu. U ovom klubu sam našao okruženje koje je dobro za mene i u kojem mogu da napredujem. Razumem viziju trenera i taktičke zamisli, drago mi je da imam priliku da u ovom klubu sarađujem sa sjajnim ljudima, kako saigračima, tako i ostalim zaposlenima u klubu. Stekao sam nove prijatelje u Voždovcu i mogu da kažem da je atmosfera ono što nas krasi, pored dobre igre", rekao je Lasickas.

On je ovoga puta bio na celokupnim pripremama tima.

"Drago mi je što sam odradio kompletan pripremni period sa ekipom. Radili smo drugačije nego u prvom delu, uneli smo neke sjajne novine, i mislim da ekipa spremna ulazi u drugi deo šampionata. Takođe, u Turskoj smo sjajno odradili pripreme, i u Antaliji smo zaista imali sjajne uslove i dobre protivnike sa kojima smo mogli da odmerimo snage. Iskreno, nisam bio zadovoljan svojim izdanjima, želim da budem na još višem nivou, da podignem još više formu i da se što bolje spremim za nastavak takmičenja", kaže Lasickas.

Za njega je veoma bitan prvi meč u prolećnom delu sezone protiv Mladosti u Lučanima.

"Prvi meč očekuje nas u Lučanima i bilo bi jako bitno da pobedimo, kako zbog bodova, tako i zbog samopouzdanja koje bi kasnije nadogradili. Iako će i posle ove biti još mnogo utakmica, bilo bi jako dobro da pobedimo na početku. Mladost igra specifično, pogotovo su nezgodni na svom terenu. Međutim mi se jako ozbiljno spremamo za ovaj meč. U prvom delu sezone meč protiv Lučana bio nam je jedan od boljih, i nadam se da ćemo takvu partiju ponoviti i u subotu", rekao je Lasickas.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke