Liga Evrope na "Čairu", Tončev uverava Nišlije!

Autor: Beta Beta
četvrtak 31.05.2018.
14:58
Izvor: Beta

Da li će Radnički igrati Ligu Evrope na "Čairu"?

fcradnicki-nis.com
fcradnicki-nis.com

Povezane vesti

Predsednik fudbalskog kluba Radnički sa zamrznutom funkcijom Ivica Tončev izrazio je danas uverenje da će, uz neophodne i precizno definisane korekcije, ta ekipa na stadionu Čair u Nišu igrati kvalifikacije za Ligu Evropa.

"Nakon iscrpnih razgovora sa predstavnicima Evropske fudbalske unije u Ženevi, ukazano nam je na sve nedostatke koje treba ispraviti kako bi Radnički igrao na Čairu. Klub je ozbiljno prionuo rešavanju tih problema i verujem da ćemo igrati na Čairu. Kao što sam ranije rekao, nema fudbalske draži ako Radnički bude igrao van Niša
", rekao je Tončev agenciji Beta.

Radnički se plasirao u Evropu posle 35 godina, pošto je u nedavno završenoj sezoni zauzeo treće mesto u Super ligi Srbije.

Protivnika u prvom kolu kvalifikacija Radnički će dobiti na žrebu 19. juna u Nionu. Niški klub je povlašćen u toj rundi.

Srbiju će u toj rundi predstavljati i Spartak iz Subotice, dok će u drugom kolu početi Partizan. Aktuelni šampion Crvena zvezda igraće kvalifikacije za Ligu šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
shat
Friday, 01.06.2018
00:02

Sredi wc ! Ono je bruka

avatar
prike
Thursday, 31.05.2018
19:32

Ovo je najbolje - predsednik sa zamrznutom funkcijom. Znaci kad zbog sukoba interesa nemas pravo da vodis klub, zamrznes funkciju i onda imas pravo :)))