Licitacija završena - Evo za koliko su prodati Saletov dres i traka

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 12.02.2018.
12:34
Izvor: Sportske.net

Kapiten fudbalskog kluba Partizan Saša Ilić uključio se u još jednu od akcija fondacije Zajedno za život, a njegov dres i kapitenska traka dostigli su sjajnu cenu na licitaciji koja je završena sinoć.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Pre dva dana kapiten i legenda kluba iz Humske Saša Ilić predao je svoj dres i kapitensku traku humanitarnoj organizaciji "Zajedno za život" koja je iste odmah stavila na humanitarnu aukciju.

Dres i kapitenska traka bili su ponuđeni na aukciji juče do 20 časova, a na kraju su prodati za 90.000 dinara.

Kompletan iznos koji je dobijen od ove licitacije biće usmeren za operaciju bilice i lica Daganu Ganetu Pajiću.

Suma koja je izlicitirana je sjajna ali je Draganu neophodno još novca da bi operacija bila obavljena zbog čega su iz organizacije "Zajedno za život" pozvali ljude dobre volje da daju svoj doprinos u ovoj akciji prikupljanja sredstava.

Dragi prijatelji, Kapiten FK Partizan Saša Ilić odlučio je da preda svoj dres i kapitensku traku, a sve to kao nastavak humanitarnih aukcija Humanitarne organizacije „Zajedno za život“. Sav prihod od prodaje dresa i trake kapitena crno-belih biće usmeren za operaciju vilice i lica velikom simpatizeru Partizana Draganu Ganetu Pajiću. Humanitarna organizacija „Zajedno za život“, ovoga puta u saradnji sa FK Partizan, nastavlja akciju humanitarnih aukcija preko interneta, a svi navijači crno-belih imaće priliku da dođu u posed potpisanog dresa i kapitenske trake Saše Ilića. Svemu ovome još veću vrednost dodaje činjenica da je ovo možda poslednja sezona u kojoj Ilić, igrač sa najviše odigranih utakmica u istoriji Partizana, predvodi tim sa terena u ulozi kapitena iako se još nije zvanično izjasnio o penzionisanju. „Navijači su uvek ti koji nam pomažu i za koje kažemo da su nam „12-ti igrač“ i vetar u leđa. Sada je došlo vreme da mi kao klub pomognemo našem navijaču, i da budemo tu za njega. Odmah sam se odazvao pozivu da pomognem, kao i klub. Pozivam sve dobre ljude i celu javnost da se uključe u akciju i pomognu Draganu da sakupi potreban novac i što pre ode na operaciju.“, naglasio je kapiten crno-belih. Dres i kapitenska traka Saše Ilića biće na internet aukciji dostupnoj svima do nedelje uveče putem sledećeg linka: https://www.limundo.com/kupovina/Humanitarne-akcije/Zajedno-za-zivot/DRES-i-KAPITENSKA-TRAKA-Sase-Ilica/63568149 Sav prihod od prodaje namenjen je za operaciju velikom simpatizeru kluba iz Humske, Draganu Ganetu Pajiću. Dragan je rođen sa teškim deformitetom lica, i do sada je već imao 25 korektivnih operacija. Sada je potrebno sakupiti 9.000 evra za još jednu operaciju vilice,lica i zuba koje su mu neophodne. Pogledajte poziv Saleta Ilića da se priključite akciji : https://www.youtube.com/watch?v=iz-tHfoaoOU Svi koji su u mogućnosti takođe mogu donirati sredstva za operaciju Dragana Pajića na sledeće brojeve računa: Dinarski: 115-0381642435922-77 Devizni: RS35115033816424359227

A post shared by FK Partizan (@partizanbelgrade) on Feb 9, 2018 at 4:36am PST



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke