Licencirana poslednja pojačanja - Može li Voša sa ovim igračima da napadne titulu?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 07.09.2016.
17:50
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Fudbalski klub Vojvodina licencirao je Nenada Gavrića i Nikolu Aksentijevića za mečeve u Superligi Srbije čime je kompletiran tim koji će se boriti za trofeje na domaćoj sceni.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Superligaš iz Novog Sada stavio je tačku na letnji prelazni rok angažovanjem Nenada Gavrića i Nikole Aksentijevića koji su u sredu licencirani za tekuću sezonu u Superligi i Kupu Srbije.

Vojvodina je na taj način kompletirala proces sastavljanja "rostera" koji će Nenad Lalatović imati na raspolaganju barem do zimske transfer pijace kada će ponovo biti prilike za prodaju igrača i angažovanje pojačanja.

"Karađorđe" su ovoga leta napustila jedanaestorica fudbalera od čega su samo trojica ostvarili transfere a to su Lazar Rosić (Braga), Nemanja Miletić (Vesterlo) i Radovan Pankov (Ural). Nakon isteka ugovora Vojvodinu su kao slobodni igrači napustili još Bojan Nastić (Genk) i Danilo Sekulić (Debrecin), dok je golman Srđan Žakula okačio rukavice o klin i otpočeo trenersku karijeru u omladinskoj školi "Ilija Pantelić".

Sporazumni raskid ugovora sa klubom su postigli Milan Milinković (Radnik), Džon Meri (Rudar Velenje) i Milan Pavkov (Radnički Niš), dok je pred Arbitražnim sudom FSS ugovor raskinuo Milko Novaković, koji još uvek nije pronašao novi klub. Dragan Karanov je prošlu sezonu proveo u Proleteru kao pozajmljen igrač Vojvodine, dok će ubuduće ostati tamo kao zvaničan član tima sa Slane Bare.

S druge strane, crveno-bele je pojačalo osam novih igrača. U Vojvodinu su stigli Nikola Aksentijević (Muskron), Dženan Bureković (Čelik), Bogdan Planić (OFK Beograd), Vladimir Kovačević (Spartak), Marko Vukasović (Čikura, Gruzija), Filip Knežević (Čukarički), Nenad Gavrić (Crvena zvezda) i Miloš Trifunović (Ordabasi, Kazahstan).

Time je podvučena crta kada je sastavljanje tima za jesenji deo sezone u pitanju pa Nenad Lalatović u naredna tri i po meseca može da računa na sledeće igrače:


golmani: Nikola Perić, Marko Kordić, Marko Ilić;

odbrana: Nikola Aksentijević, Bogdan Planić, Vladimir Kovačević, Nikola Antić, Ivan Lakićević, Darko Puškarić, Dženan Bureković;

vezni red: Novica Maksimović, Dušan Jovančić, Filip Malbašić, Dejan Meleg, Nikola Trujić, Dušan Mićić, Marko Đurišić, Filip Knežević, Aleksandar Paločević, Siniša Babić, Marko Vukasović, Nenad Gavrić, Lazar Zličić, Uroš Stamenić;

napad: Miloš Trifunović, Nikola Ašćerić, Saša Ćurko.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Wednesday, 07.09.2016
23:19

Treće mesto plafon, i to ako se agonija Čuke nastavi.

avatar
Archie
Thursday, 08.09.2016
00:22

A šta te navodi da misliš da će Partizan biti ispred Vojvodine? Vojvodina ne samo da igra bolji fudbal od Partizana, već bih čak rekao i da ima bolji sastav igrača od Partizana.

avatar
Dario Hubner
Wednesday, 07.09.2016
19:58

Vosa ima dobar tim,ali jako mali fond igraca u odbrani.A i mali Ilic da bude drugi golman,odlicno je branio sad na memorijalnom turniru.

avatar
3x3
Thursday, 08.09.2016
01:37

Odlicno se pokazao, ali su bolji i Kordic i Peric od njega.

avatar
Radoje
Thursday, 08.09.2016
18:15

Фале на списку Пекарић и Степанов. Тако да није мали број играча у одбрани, него пропуст Спортских.

avatar
Taribo West
Wednesday, 07.09.2016
19:21

Ne znam koliko može Trifunović, ali da je još jedan kvalitetniji špic, tipa Srđana Vujaklije i jedan bolji štoper i mislim da bi Voša mogla da se upusti u borbu za šampiona države...

avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 07.09.2016
19:03

Kolko sam upoznat i Radnicki Nis je obavio fotografisanje i promociju tima za novu sezonu, pa ne vidim da ste igde stavili vest o tome... Sto se tice Vojvodine zelim im puno srece u novoj sezoni, ali cisto sumnjam da ce pomrsiti konce vecitima.

avatar
Don Silvio
Wednesday, 07.09.2016
18:54

Bolje plasirani od partizana, od zvezde tesko

avatar
Wednesday, 07.09.2016
18:47

bilo biisplativije da smo licencilari maju vujovića

avatar
Goran Zdravkovic
Wednesday, 07.09.2016
18:10

slaba je odbrana, mada se jos u prvenstvu ne primecuje, za sada je najbolja u ligi ali tek slede iskusenja pa videcemo...

avatar
Wednesday, 07.09.2016
17:53

Da imaju boljeg golmana i spica i da su ostali Rosic, Nastic i Sekulic, ko zna...

avatar
El Diablo
Thursday, 08.09.2016
00:57

I Ivanic,on im je tu bio bitan sraf.

avatar
Thursday, 08.09.2016
14:32

Ivanic je otisao jos prosle sezone...

avatar
3x3
Thursday, 08.09.2016
01:37

Za nasu ligu je sve sto imaju dovoljno ako bi se gledalo samo sa sportske strane. Jer su dosta bolji od svih ostalih uz blizance. Sto znaci da bi neki medjusobni dueli odlucili o tituli. Ali namestice se prvenstvo kao i uvek i kao i u svim ligama, kao i LS sto su grupe namestili, namestice i Superligu, tako da se znaju prva dva mesta.

avatar
Patrick Bateman
Wednesday, 07.09.2016
17:51

Dobar tim ima Vosa.