Li Adi debitovao, Čuka remizirala

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 04.09.2015.
20:56
Izvor: Sportske.net

Novopečeni član superligaša sa Banovog Brda dobio je priliku da debituje u dresu Čukaričkog u prijateljskoj utakmici koji je ekipa Vladana Milojevića u petak odigrala protiv Radnika u Bijeljini.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Čukaričkog iskoristili su pauzu u šampionatu da optutuju za Bijeljinu i odigraju kontrolnu utakmicu sa ekipom Radnika čiji je predesnik Mladen Krstajić uputio poziv "Brđanima".

Prijateljska utakmica između Radnika i Čukaričkog završena je remijem rezultatom 1:1 (0:0), a Milojević je iskoristio priliku da na delu vidi novajliju Li Adija.

Nije mnogo prilika viđeno u prvom delu igre a oba pogotka pala su tokom drugog poluvremena, zapravo u poslednjih 15 minuta susreta.

Čukarički je poveo u 76. minutu pogotkom Tijaga koji je natračao na odbijenu loptu posle udarca Mehmedovića i sproveo je u mrežu.

Li Adi je u 68. minutu pokazao zbog čega je nedavno potpisao ugovor sa Čukaričkim. Hladnokrvno je "pokupio" loptu u vazduhu ispred Seratlića i tako sprečio igrača Radnika da se nađe u gol šansi.

Domaći su izjednačujući pogodak postigli u 90. minutu preko Seratlića koji je sjajnim udarcem iz slobodnjaka zatresao mrežu "Brđana" i postavio konačan rezultat.

Šef stručnog štaba ekipe sa Banovog brda Vladan Milojević je na teren od prvog minuta poslao kombinovani sastav: Petrić, Stojković, Boljević, Ostojić, Li Adi, Srnić, Bojić, Jovanović, Tijago i Mirosavljević.

Narednu utakmicu u domaćem šampionatu Čukarički će odigrati narednog vikenda protiv ekipe koje nosi isto ime kao današnji protivnik ali dolazi iz Surdulice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke