Letonce ne interesuje Zvezda

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 11.07.2018.
09:20
Izvor: Sportske.net

Danas Crvena zvezda igra svoju prvu zvaničnu utakmicu i to u Letoniji protiv Spartaksa.

Sportske.net/Aleksandar Obrenović
Sportske.net/Aleksandar Obrenović

Povezane vesti

Spartaks iz Jurmale danas dočekuje Crvenu zvezdu na stadionu u glavnom gradu Letonije i najvećem gradu među tri baltičke zemlje, Rigi.

Reklo bi se da ovde ljudima i nije toliko bitna današnja utakmica, dovoljan dokaz je i broj prodatih karata za ovaj meč koji verovatno neće preći 3000 kada se radi o domaćim navijačima.

Navijača našeg šampiona ima oko 50-100, oni su doputovali juče i postoji velika mogućnost da će se večeras daleko više čuti nego domaći navijači.

Spartaks je klub koji je osnovan u Letoniji, ali od strane Rusa koji nisu baš u najboljim odnosima sa Letoncima o čemu će biti reči kasnije u toku dana. Upravo to je jedan od glavnih razloga zašto ne očekujemo danas pun stadion.

Da letonski narod ne interesuje fudbal dokazuju i dnevne novine i portali, uglavnom su zastupljeni hokej, košarka i tenis, fudbal je ovde tek na četvrtom mestu. Nismo danas mogli da pronađemo u dnevnim novinama ni reč o Crvenoj zvezdi, a jedini sportski list na ovim prostorima koji smo mogli da pronađemo u trafikama jeste ruski "Sport ekspres".

Međunarodni fudbal je nešto što ih daleko više interesuje od letonskog, dokaz za to smo videli i juče kada je bilo na programu prvo polufinale Mundijala, nismo mogli da pronađemo slobodno mesto u kafićima, a na trgu je bilo krcato.

Da, dobro ste zaklučili sa video snimka, ovde u Letoniji je obdanica sve do 23 časa u ovim letnjim mesecima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan_PFC
Wednesday, 11.07.2018
10:04

sramota, pa zar tako prema jednom prvaku sveta?

avatar
Nemanja VidiiiiicNo1
Wednesday, 11.07.2018
16:40

sramota da uskoro igra tvoja ekipa a ti ispoljavas komplekse