Letnja pauza od dve nedelje prošla, "zmajevi" ponovo na terenu!

Autor: Beta Beta
sreda 01.07.2020.
14:14
Izvor: Beta

Superligaš započeo pripreme.

fkvozdovac.rs
fkvozdovac.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Voždovca počeli su danas na svom stadionu pripreme za narednu sezonu, samo 13 dana od poslednje takmičarske utakmice u poslednjem kolu Superlige protiv Radnika.

"Nadam se da ćemo ovu sezonu započeti i privesti kraju bez velikih turbulencija, svi u klubu jedva čekaju početak sezone, od igrača, stručnog štaba pa do zaposlenih u klubu. Oseća se u vazduhu sjajna energija i atmosfera koja će nas, nadam se, nositi u narednoj sezoni do sjajnih rezultata", rekao je trener Jovan Damjanović.

Kako je naveo, u narednom periodu klub će biti aktivan na polju transfera, ali najviše u sferi odlazaka.

"Imamo sjajnu bazu igrača, i radujem se tome što ćemo i ove sezone moći da radimo na njihovom unapređenju, kako individualnom tako i timskom"
, rekao je Damjanović.

Kapiten "zmajeva" Nemanja Nikolić izjavio je da je ekipa protekle sezone postavila standarde u vidu rezultata i plasmana ispod kojih klub renomea Voždovca ne bi smeo da ide.

"U prvom delu protekle sezone zauzeli smo peto mesto na tabeli i pokazali da kao ekipa i klub imamo najviše ambicije. Nakon toga je usledio rezultatski turbulentan period, situacija sa koronom, ali smo pokazali snagu i vratili se na kraju prvenstva sa vezanim pobedama i sjajnim rezultatima", rekao je Nikolić.

Baner 7

"I ove sezone cilj će naravno biti borba za vrh tabele, iako će konkurencija biti jako ozbiljna jer će u ligi igrati 20 ekipa. Bez obzira na sve, započinjemo pripreme u sjajnom raspoloženju, imaćemo sjajne uslove u Vrnjačkoj Banji da se 'namestimo' za sve predstojeće izazove i svi jedva čekamo da počne borba za bodove", dodao je on.

Fudbaleri Voždovca će prvi deo letnjih priprema odraditi na svom stadionu, dok ih 6. jula očekuje put u Vrnjačku Banju u kojoj će provesti 12 dana i odigrati mečeve protiv Borca iz Čačka, Sloge iz Kraljeva i Radničkog iz Kragujevca.

Početak novog prvenstva planiran je za 1. avgust, kako je odlučeno juče na sednici Fudbalskog Saveza Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke