Lepo je biti Zvezdin fudbaler...

Autor: Darko Mitrović
utorak 20.01.2015.
18:11
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Iako mnogi možda misle drugačije poslednjih godina, od kada su crveno-beli upali u velike finansijske probleme, i dalje ima onih kojima je čast da nastupaju za naš najtrofejniji klub.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Jedan od njih je i iskusni defanzivac Savo Pavićević, za koga se spekulisalo da će ove zime promeniti sredinu. Međutim, njemu je Zvezda u prvom planu, pa čak i nema neku veliku želju da je napušta, bez obzira na postojeće probleme.

To je i naglasio po dolasku Zvezdine ekspedicije u Terme Čatež, u Sloveniju.

''Meni je u Zvezdi lepo, dobro se osećam i drago mi je što ću i dalje nositi crveno-beli dres! Trudiću se da, kao i uvek, svojim iskustvom pomognem ekipi u pohodu na naše ciljeve, a oni su poznati. Nadam se da ćemo svi zdravi završiti pripreme, a onda u prvenstvu učiniti sve što je u našoj moći da zabeležimo što više pobeda'', jasan je Pavićević.

Inače, crveno-beli su veoma zadovoljni uslovima koje im pružaju Terme Čatež, kako za treninge, tako i za trenutke opuštanja.

''Sve je na veoma visokom nivou, i na nama je samo da vredno treniramo kako bismo se spremili za nastavak prvenstva. Radi se žestoko, kao i uvek, i svesni smo da tako mora i pristup svakom treningu je maksimalan'', prenosi Pavićević svoje, ali i utiske saigrača.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goce94Skoplje
Tuesday, 20.01.2015
19:28

Ovu vest ne dopada se Grobarima i siguran sam da ce biti mnogo negativnih komentara....