Leonrado: "Golovi me motivišu"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 05.12.2016.
10:19
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Najbolji strelac domaćeg šampionata postigao je u nedelju deseti gol u crno-belom dresu, a nakon novog trijumfa Partizana poručio je da samo razmišlja o uspesima kluba iz Humske.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana u nedelju su vezali petnaestu utakmicu bez poraza, a trijumf nad Javor Matisom bio je trinaesti za crno-bele na pomenutih petnaest mečeva.

Strelac drugog gola za crno-bele bio je Brazilac Leonardo da Silva Souza koji je pogotkom u 47. minutu stigao do brojke od deset postignutih golova za Partizan.

"Mene golovi motivišu. Želim da Partizan pobeđuje i teško podnosim eventualni poraz ili remi. Došao sam u šampionski klub i svakoj utakmici tako pristupam" kazao je Leonardo za klupski sajt.

Brazilac se izdvojio na listi najboljih strelaca u Superligi Srbije i trenutno drži prvo mesto sa deset pogodaka.

"Ne bih voleo da se više ponavljam i govorim isto posle svakog pogotka, ali sada samo mislimo na poslednje dve utakmice od kojih prvu igramo u gostima, a drugu kod kuće" dodao je Leonardo.

Crno-beli će u poslednja dva meča jesenjeg dela sezone odmeriti snage sa Čukaričkim i Spartakom, a raspored je takav da neće izlaziti iz Beograda jer prvi meč igraju na Banovom Brdu a drugi u Humskoj.

Nakon devetnaest odigranih utakmica Partizan zauzima drugo mesto na superligaškoj tabeli sa 42 osvojena boda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke