Leonardova poruka: "Vidimo se u januaru"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 16.12.2016.
20:26
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Najbolji strelac jesenjeg dela sezone u Superligi Srbije oprostio se u petak od navijača Partizana i poslao im poruku koja će predstavljati simfoniju za njihove uši.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Najvažnija vest koja je u petak stigla sa stadiona u Humskoj ticala se statusa dvojice najboljih strelaca ekipe u jesenjem delu sezone o čijem se odlasku prethodnih dana učestalo govorilo.

Brazilac Leonardo da Silva Souza i mladi reprezentativac Srbije Uroš Đurđević potvrdili su da će ostati u klubu, a navijače je posebno obradovala vest da najbolji strelac ekipe ne planira odlazak.

Momak koji je za kratko vreme prirastao za srce "Grobarima" oprostio se pred kamerama pred put u Brazil uz poruku da će pauzu u šampionatu iskoristiti da bi se opustio i odmorio.

"Želim da im se zahvalim na svemu. Sada odlazim za Brazil, želim da se opustim, a navijačima poručujem da želim da ostanem u Partizanu i da samo odlazim na odmor" rekao je Leonardo.

Brazilski internacionalac postigao je dvanaest prvenstvenih golova na osamnaest odigranih utakmica zbog čega se prethodnih dana učestalo govorio o tome kako će Leonardo napustiti Partizan u zimskom prelaznom roku.

"Zadovoljan sam igrom, postižem golove, ali najvažnije je da ekipi ide dobro. Jako sam srećan u Partizanu i zbog toga sam zahvalan svima u klubu. Vidimo se u januaru" poručio je Leonardo i razrešio sve dileme oko svog statusa.

Podsećamo da će Marko Nikolić okupiti svoje izrbranike 9. januara pred početak priprema za prolećni deo sezone, a očekuje se da Leonardo da Silva Souza tog dana bude u SC Teleoptik-Partizan.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 19.12.2016
14:31

Dozvoljavate da se objave imena komentatora? Dobro...

avatar
Saturday, 17.12.2016
17:19

Pitaj ga zasto ga ne voli, bice ti zanimljiv odgovor:-D

avatar
Zeljko PRAVDA
Friday, 16.12.2016
21:45

Igrac kakav nije vidjen jos od Genija. Bilo je u nas vrhunskih igraca, West, Zuka, Cleo, Everton je motor ekipe, ali Leo je taj glavni sraf.

avatar
Saturday, 17.12.2016
01:15

I dalje ne volis Moreiru:-D:-D:-D

avatar
Saturday, 17.12.2016
23:17
avatar
Zeljko PRAVDA
Saturday, 17.12.2016
21:08

Nikad necu voleti Moreiru. Tj ne znaci mi nista, nemam ja protiv njega nista :)

avatar
Tomić: Lažna legenda
Saturday, 17.12.2016
16:03

Što ne voli Moreiru, a mogao bi se u ovom društvu naći i Diarra, možda čak i Stojković kao naš najbolji golman odkad ja pratim Partizan.

avatar
El Matador PFC-FCB
Friday, 16.12.2016
21:40

Naravno da ostaju oni ključni igrači! Dupla kruna je naša zapamtite bre ove reči. Nije kome je obećano već kome je sudjeno! JAČI SMO OD SISTEMA!