Leonardo u novoj "instagram" epizodi - Šta mu nije po volji?

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 28.04.2017.
16:19
Izvor: Sportske.net

Najbolji fudbaler Partizana, možda i domaće Superlige, Leonardo, ponovo ima problema što je podelio sa svima nama na Instagramu.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Instagram je često ispovedaonica Leonarda, fudbalera Partizana.

Jedan od najboljih fudbalera domaćeg šampionata, ako ne i najbolji, nije počeo meč protiv Vojvodine jer trener Marko Nikolić smatra da mu je potrebno bilo da odmori pred napor u Superligi, pa je igrao u drugom delu tog meča.

"Siguran sam da ću pobediti sve probleme"
, napisao je Leonardo na Instagramu, ali uz fotografiju na kojoj je sa Partizanovim doktorom Ilijom Rosićem i fizioterapeutom, Igorom Krtinićem.

O čemu se radi, teško je zaključiti. Marko Nikolić nije naveo da je on povređen, a zastava Brazila u njegovoj objavi možda govori i da mu nedostaje otadžbina.

Samo dan pre toga Leonardo je objavio još jednu poruku, o kojoj ste mogli da čitate OVDE.

Dobro vam je poznato da je Leonardo bio veoma nervozan tokom utakmice sa Vojvodinom, čak je i udario Bogdana Planića.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

20 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 29.04.2017
12:59
avatar
Friday, 28.04.2017
20:03

Problem ne što sledeću ne sudi M. Vujović pa mora da povede računa o udaranju protivnika bez lopte. Za to se dobija crveni karton.

avatar
Silvester Sereš
Friday, 28.04.2017
19:37

Mozda frizer. Nije odabrao pravu nijansu zute za satiranje. Mozda je problem sa hidrogenom i njegovim procentom. Ima tu svasta nesto :)

avatar
Grobar77
Friday, 28.04.2017
20:38

Imate i vi problem a to je kako da ga zaustavite bolje ti o tome razmisljaj.

avatar
Friday, 28.04.2017
19:01

Nije mozda nego sigurno.

avatar
Saturday, 29.04.2017
12:59

I za spuštene štucne i za dres izvan šortsa može da se dobije žuti u bilo kom trenutku dok je igrač na terenu u toku utakmice, a da ne pričamo o skidanju dresa. Ako je Everton dobio crveni zbog proslave gola ispred njihovih navijača zašto Kanga ne bi zbog provokacije upućene Partizanovim igračima i stručnom štabu?

avatar
Saturday, 29.04.2017
16:57

U rasporedu takmičenja nigde ne stoji da li derbi, kako se zove ili kakva je utakmica. Sve utakmice su iste i da bi takmičenje bilo regularno moraju se sve utakmice isto tretirati i isto suditi na njima. Ničim izazvan otrčao do klupe Partizana i rekao im da nemaju šta da traže tu.

avatar
Saturday, 29.04.2017
14:08

Moras prvo da mi kazes sta je uradio:-D Nisam za to da se igraci bas tako lako kaznjavaju za proslavu, kod provokacija bih isto bio donekle tolerantan, ipak je Derbi specifican i krv brzo prokljuca:-D

avatar
Friday, 28.04.2017
18:32
avatar
Friday, 28.04.2017
16:53

Možda suđenje i sklanjanje novim lažnim rekorderima jer su stari rasuti po belom svetu bez glasa da se čuje o njihovim novim uspesima.

avatar
paok
Friday, 28.04.2017
16:47

Svaka cast, vrhunski je igrac za nasu ligu ali ja bi ga prodao posle prvenstva. Cim mu nije nesto po volji odmah to pokazuje na terenu, tj. ispoljava nervozu bez potrebe a to nas moze skupo kostati u Evropi. Lepo se videlo na zadnjim utakmicama.

avatar
Friday, 28.04.2017
18:00

Nema potrebe upoređivati ovaj cirkus od suđenja sa izlaskom u Evopu. Ne znam šta očekujete, da ga fauliraju, tuku, vuku, da sudije adekvatno ne sankcionišu, a on da ćuti?

avatar
Tomić: Lažna legenda
Saturday, 29.04.2017
00:13

To jeste tačno, ali vidi se da je Leo mentol i da stvarno ne vodi računa o svojem ponašanju, čim mu nešto nije okej, odma slika na instagramu i ucenjivanje Partizana koji mu je oživeo karijeru. Nadam se da ćemo ga posle kvalifikacija prodati, da nam se ne dogodi ono što se dogodilo Zvezdi sa Vieirom.

avatar
Saturday, 29.04.2017
00:08

Grujić je očajno odsudio derbi: prvo nije isključio Frimponga, a nakon toga Leonarda (da je Leonardo isključen po pravilima nikoga ne bi ni stigao da udari), pa zatim nije isključio Kangu i Le Taleka i na kraju Boaćija. Možda ti neverovatno zvuči toliki broj kartona ali za start sa dve noge s leđa na noge protivniku kada je u šansi obećavajućoj za gol se daje crveni (Frimpong), dva žuta se daju za napustanje terena bez dozvole sudije (Leonardo nakon pogotka) i skidanje dresa (Leonardo kada je pomagao Boaćiju), za provokaciju protivničke klupe se daje crveni (Kanga je provocirao klupu Partizana nakon gola Boaćija), za udaranje protivničkog igrača kada je igra zaustavljena se daje crveni (Le Talek je udario Jankovića i oborio ga na zemlju u gužvi kada je igra bila prekinuta) i start s leđa direktno na nogu protivnika dovoljnim intenzitetom da se teže povredi je crveni (Boaći nad Miletićem). Jedino se ovakvim suđenjem naši klubovi mogu adekvatno spremiti za Evropu-setite se dva žuta Jevtovića u Borisovu kao najsvežiji primer strogog poštovanja pravila evropskih sudija.

avatar
paok
Friday, 28.04.2017
21:31

Tacno je da sudjenje nije ni slicno i bas zato ti kazem. U derbiju je Grujic dobro sudio a udario je ipak Frimponga hteo da priznas ili ne. Protiv Vose je tek usao i odmah imao konflikt sa sa Planicem. Te dve situacije nisu imale veze sa nekim losim sudjenjem. Kad vec pominjes sudjenje ni u Evropi nije sjajno, seti se za cega je Vidal dobio drugi zuti a ustvari nije ni faul napravio.