Leonardo se oglasio na "Instagramu", euforija među navijačima Partizana!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 06.07.2018.
14:48
Izvor: Sportske.net

Nisu prestali da prate navijači Partizana šta Leonardo da Silva Souza objavljuje na "Instagramu", a upravo je jedna poruka Brazilca bila dovoljna za euforiju među "grobarima".

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Samo jednu sezonu proveo je Leonardo da Silva Souza u klubu iz Humske ali je to bilo dovoljno da ostavi dubok trag i da uđe u srca navijača.

Pristalice Partizana još uvek se sećaju prošlog leta i vremena kada su pažljivo pratile svaku Leonardovu objavu na "Instagramu".

Za razliku od prošlog leta, kada se strepelo hoće li Leonardo otići, sada navijači Partizana prate pomenutu društvenu mrežu i čekaju na sledeći korak sjajnog Brazilca.

Sudeći na osnovu objave koja se noćas pojavila na "Instagram" profilu Leonarda da Silve Souze, ispunjen je prvi uslov da Brazilac ponovo obuče crno-beli dres.

Leonardo se putem pomenute društvene mreže oprostio od navijača Al Ahlija i poručio da je proveo sjajnih godinu dana u klubu iz Saudijske Arabije, što znači da je Brazilac završio epizodu u ovom klubu.

Na osnovu komentara može se zaključiti da su pristalice Al Ahlija razočarane, ali zato među navijačima Partizana sada vlada prava euforija i mnogi već zovu Leonarda nazad u Humsku.

Čitva priča oko završetka saradnje Leonarda i Al Ahlija verovatno ne bi bila bitna navijačima Partizana da generalni direktor crno-belih Miloš Vazura pre nekoliko nedelja nije izjavio da je u stalnom kontatku sa Brazilcem i da je njegov povratak jedna od opcija.

Prepreka na putu Leonardovog povratka u Humsku svakako je previsoka plata koju bi Brazilac tražio jer ono što je zarađivao u Al Ahliju crno-beli sigurno ne mogu da mu ponude.

E difícil de tentar explicar e melhor deixar uma mensagem linda de como foi essa história linda eu quero dizer que fui muito feliz em vestir essa camisa quero agradecer o clube e agradecer em especial os fãs que me apoiaram até o fim quero dizer que todos os jogadores estrangeiros sabe do que estou falando jogar por esse clube e mais que um jogo eu vejo o Vitor postar mensagem até hoje desse clube ele reconhece como eu o tão grande clube que é o AL AHLI entao o amor que sinto por esse clube vai durar para sempre às vezes nem todos entenderam mais estarei sempre de braços aberto para vocês 💚💚👊🏻🙏🏻⚽️👍🏼👍🏼 It is difficult to try to explain and it is better to leave a beautiful message about how beautiful this story was. I want to say that I was very happy to wear this shirt. I want to thank the club and especially thank the fans who supported me until the end. I want to say that all players foreigners know what I'm talking about playing for this club and more than a game I see Vitor post message until today of this club he recognizes me as the great club that is AL AHLI so the love that I feel for this club will last forever sometimes not everyone understands more I will always be open arms for you 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 quem entende sabe o quanto essa frase significa

A post shared by Leonardo Souza (@leozim42oficial) on

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Delije Sever 021
Friday, 06.07.2018
20:06

Kao igrac je oke . Kao osoba nula. Ali ajde probajte bar njega da vratite,da kazete da vam bar jedan dosao sto kao zna da igra fudbala,sve neke cudne dte doveli ovaj prelazni rok niti ovi vasi govore koliko placaju igrace ni kolike su im zarade...opasno nesto mute.

avatar
Old_school
Friday, 06.07.2018
19:21

Bice ono, ako ne uspe nigde drugde da izmuze veliku platu, na kraju ce "iz ljubavi" da se vrati u Partizan, jer je to obecao kad je odlazio...zaboravljajuci silne ucene...

avatar
Hyypia
Friday, 06.07.2018
16:48

Ne palite se. Nema teorije da dode u partizai

avatar
Nistelrooy
Friday, 06.07.2018
15:20

Pa nije lud da pređe sa konja na kornjaču

avatar
Seitaridis
Friday, 06.07.2018
14:53

Bolje vratite filipa knezevica PO sedmi put ili nemanju tomica ili vaskrsnite moreiru ,nego ova pijana, шумана,da igra I da postavlja zahteve

avatar
NikkiCFC
Friday, 06.07.2018
18:07

Covek je dominirao u nasoj ligi kao niko u poslednjih 20 godina.

avatar
Delije Sever 021
Friday, 06.07.2018
20:07

Daj ne budi tako nerealan...

avatar
MOE28
Friday, 06.07.2018
14:52

Euforija medj navijacima Partizana na Instagramu, najstariji navijac ima 11 godina i 3 meseca.

avatar
Seitaridis
Friday, 06.07.2018
16:47