Leonardo rešio derbi? Nikolić se ne slaže!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 17.09.2016.
20:12
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Partizana savladali su Crvenu zvezdu u okviru 9. kola Superlige, a trener Marko Nikolić imao je jako interesantno izlaganje nakon što je upitan da li je Leonardo dobio dodatni kredit kao junak utakmice.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Vicešampion Srbije prekinuo je seriju Crvene zvezde od sedam uzastopnih pobeda u domaćem šampionatu pošto je sa 1:0 savladao "večitog" rivala u okviru 9. kola Superlige.

Presudan momenat dogodio se u 89. minutu kada je Leonardo da Silva Souza pogodio mrežu Filipa Manojlovića. Brazilac je izrastao u junaka iako je u 77. minutu trebalo da napusti igru.

Po završetku utakmice trener Partizana Marko Nikolić imao je interesantno izlaganje nakon što ga je novinar TV Arena Sport upitao da li je Leonardo kupio dodatni kredit tako što je rešio utakmicu.

"Ne može to tako da se gleda. On je rešio utakmicu ali je rešio i pas u dubinu Saše Ilića, i pas glavom Nikole Đurđića. Ne može jedan igrač sam da reši utakmicu" poručio je Nikolić.

Strateg Partizana osvrnuo se na činjenicu da je ponovo dočekao da "večiti" derbi bude rešen u poslednjim trenucima utakmice, ali je poručio da crno-beli imaju još dosta posla.

"Ovo je drugi put od kada sam ja tu... Nagrađeni smo za borbenost, zasluženo smo pobedili. Veoma važna pobeda za nas ali se ništa ne menja, i dalje stoji sve što smo rekli pre utakmice jer zaostajemo za prvim šest bodova" zaključio je Nikolić.

Fudbaleri Partizana nakon devet odigranih utakmica u šampionatu zaostaju šest bodova za vodećom Crvenom zvezdom a u narednom kolu ih čeka gostovanje Metalcu pre kojeg će na megdan Napretku u 1/16 finala Kupa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tomić: Lažna legenda
Saturday, 17.09.2016
23:14

Svaka čast Nikoliću na taktici, vidi se da Ilić i dalje može jednim potezom da rešava velike utakmice i moramo da ga koristimo za poslednjih 20 minuta, nadam se da je ovo naznaka i da će Đurđić bolje igrati.

avatar
Povratak kralja 4 2
Sunday, 18.09.2016
04:29

Pa ovo nije bila velika utakmica, ovo je samo bila utakmica protiv jednog malog kluba, slabašnog tima koji samo uz pomoć sudija može da pobedi nekoga ili da se taj skloni, tu ne računam Stračevo i već sam zaboravio kako se ostali zovu što ih zvezda napuni na pripremama.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Sunday, 18.09.2016
23:32

U pravu si za Ćirkovića, ja mislim da bi i on trebao da dobije šansu, jer bi mogli lagano da ga prodamo za 800.000 € posle 10 dobrih utakmica... Mislim da bi i Janković trebao da dobija više šanse

avatar
Saturday, 17.09.2016
20:18

STEVANOVIC ALEN! COVEK ODLUKE! FANATICNA BORBENOST! OCENA 11!

avatar
Saturday, 17.09.2016
20:17

SASA ILIC! NIKOLA DJURDJIC! KORNJACA LEO!