Leonardo ne miruje - Progovoriće posle Budućnosti!?

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 09.07.2017.
13:31
Izvor: Sportske.net

Partizanov Brazilac ostavio novu poruku u kojoj je najavio da će progovoriti posle duela sa podgoričkom Budućnosti. Stvari očito nisu na svom mestu.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Samo dva dana ostalo je do utakmice Partizan - Budućnost, a navijače srpskog šampiona danas je sačekala nova poruka Leonarda da Silve Souze.

Brazilac je po već ustaljenom šablonu odlučio da se oglasi na "Instagramu" i da ponovo "uzburka duhove" iako se činilo da se situacija smirila.

Leonardo da Silva Suza postavio je fotografiju na kojoj se nalazi "u civilu", kraj terena stadiona u Humskoj uz poruku u kojoj ističe da će posle meča sa Podgoričanima progovoriti o stvarima koje ga tište.

U poruci koju je Leonardo ostavio uz fotografiju navodi se da u datom momentu neće trošiti previše reči jer sledi nešto jako važno, ali da će nakon toga reći istinu.

"Neću trošiti previše reči jer sledi nešto jako važno, ali ću nakon toga reći šta su uradili i šta trenutno rade" napisao je Leonardo.

Kao i u mnogim prethodnim porukama Leonardo je istakao da će se Bog pobrinuti da stvari dođu na svoje mesto, a zanimljivo je da u najnovijoj poruci pominje i svog agenta. Utisak je da postoje nesuglasice sa čovekom koji vodi računa o Leovoj karijeri.

"Volim ono što radim, a to je igranje fudbala. Napravio sam grešku kada sam drugim ljudima prepustio da vode računa o mojoj karijeri. Biće kako Bog želi da bude, a igrač u ovakvoj priči uvek bude kriv" dodao je Brazilac.

Leonardo je za kraj poželeo da mu Bog da strpljenja. Da li je po sredi neka vrsta nesporazuma sa čovekom koji ga zastupa ostaje tajna.

Dobro je poznato da su čelnici Partizana pregovarali sa agentom Leonarda da Silve i da je u pauzi između dve sezone dogovoreno da Brazilac ostane u klubu.

Moguće je da je upravo to razlog što je Leonardo ljut jer je očekivao da bude prodat, ali sve za sada spada u domen nagađanja. Zvanične informacije mogu da daju čelnici Partizana, Leonardov agent ili sam igrač.

Colocarão eu contra as pessoas que eu tenho o maior respeito e carinho essas pessoas não são digna da verdade chegou a hora de saber a verdade eu não vou ficar aqui falando demais porque tem algo muito importante chegando depois disso irei falar o que fizeram e o que estão fazendo Meu Deus é maior me da sabedoria senhor pessoas como essas não tem o meu respeito 🙏🏻🙏🏻⚽️🙏🏻❤️ os humilhado serão exaltado perante a Deus ❤️🙏🏻⚽️ eu amo o que eu faço que é jogar futebol eu errei quando deixei pessoas errada cuidar da minha carreira mais seja o que Deus quiser agora☝️o jogador sempre será errado nessa história agente sempre perde porque sempre eles estão falando a verdade me dá paciência meu senhor

A post shared by Leonardo Souza (@leozim42_oficial) on Jul 9, 2017 at 2:52am PDT

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

59 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stalker
Monday, 10.07.2017
13:03

Pustite mi komentar. :)

avatar
Zvezdas Sampion
Monday, 10.07.2017
12:44

LEONARDO ZA DVA DANA PRELAZI U ZVEZDU TO JE DEFINITIVNO

avatar
Nikola Spasic
Sunday, 09.07.2017
21:39

ocigledno je da momak nije u glavi cist...stalno nesto kuka,izjavljuje i svi su protiv njega..de bre pa nije vanzemaljac a ako je nezadovoljan pustite ga i resena stvar..nacice partizan zamenu a i mir u kuci zarad uspeha je zagarantovana....

avatar
SvetskiSampion
Sunday, 09.07.2017
20:01

Televisa Presenta....

avatar
Grobarizam
Sunday, 09.07.2017
18:52

A mozda Leo zeli da ostane pa njegov agent hoce da ga proda?

avatar
Stalker
Sunday, 09.07.2017
18:35

Za naše uslove i prilike odličan igrač, ali je već preterao sa instagramom. Nijedan igrač ne sme biti iznad kluba. Ako hoće da ide, pustite ga. Sada je već jasno zašto se nije dokazao u nekom klubu u kojem je ranije igrao. Takvim ponašanjem ne može se napredovati u karijeri. Pored svega, kao i svima, želim mu sve najbolje.

avatar
Mitko Gjakovik
Sunday, 09.07.2017
16:55

Prodajte ga odmah, ja sebicnijeg igraca nisam video, ako mozete da uzmite tih para koje kruzaju Ali odmah, nemojte cekati ni minut. Za jedan milion se moze naci I bolji igrac of njega.

avatar
Sunday, 09.07.2017
17:41

Samo za platu da izdvojiš 1M € pa ćeš teško naći boljeg, a da ne pričam o visini transfera jer takvi igrači nisu slobodni ili imaju ogroman broj ponuda kojima Partizan ne može da parira pa taman da uđe u LŠ. Partizan je iskoristio njegovu privatnu, a samim tim i profesionalnu situaciju kada je bio na dnu, bez kluba, mesecima van terena i za malu platu ga doveo inače biste takvog igrača koga sada zajedno sa zvezdinim navijačima terate iz kluba mogli samo da sanjate.

avatar
Darko k
Sunday, 09.07.2017
16:37

Sta ovaj zamislja,kao prvo ima naj vecu platu u istoriji Partizana a bilo je mnogo boljih igraca u klubu od njega,a drugo brate bez Partizana si bio niko i nista obraz djon,sram te bilo dobio si sve zaostale plate i opet ti nije dobro.De god da ode nece mu ovakve stvari tolerisati niti mu dozvoliti da radi sta on hoce, decko je mnogo umislio dokazi se kao Kleo kada si toliki majstor uvedi klub u LS dokazi da vredis a ne samo price preko medija i instagrama.PS Ilijev teraj ovog naduvenka prodaj ga na kilo ovakvi nam netrebaju u Partizan, i daj vise dovedi tog Sumu ili nekog drugog ko ce ga zameniti

avatar
Sunday, 09.07.2017
17:22

Leonardo nema najveću platu u istoriji Partizana, otprilike ima polovinu od najveće plate u istoriji kluba. Bilo bi dobro kad biste malo prestali da pišete netačne stvari i da sudite ono o čemu ne znate skoro ništa. Ne odnosi se samo na tebe nego na većinu navijača koji izražavaju nezadovoljstvo prema Leonardu.

avatar
Sunday, 09.07.2017
16:06

Niti je Partizan zvezda, niti je Leonardo (imao još 2 godine ugovora) Vieira (ima samo još 6 meseci ugovora), niti postoji klauzula od 2.5M €, niti će Leonardo da ode bez Partizanovog odobrenja. Znači ništa ne postoji o čemu već 9 meseci maštaju zvezdini navijači i javnost, a njih sada više zanima Leonardo nego što im Terzić rasprodaje decu po Evropu šaljući ponude klubovima širom Evrope da ih kupe (osvanula ponuda zvezda Kariku za Romanića), a tako i treba jer je Leonardo vaša noćna mora.

avatar
gorango
Sunday, 09.07.2017
16:33

Ko je ovde spomenuo CZ? S'kim se ti grudvas?

avatar
Patrick Bateman
Sunday, 09.07.2017
20:45

Ma pusti ga, nije njemu lako.

avatar
Realni Arthur
Sunday, 09.07.2017
19:01

i kralju 54, prvo odmah na lecenje, ti si u ozbiljnoj krizi, valjda si dobio inaj neizlecivi virus od duloa, pa nema ti spasa. Kakve veze ima najveci klub u Balkanu sa vasim prostaklucima, o cemu ti trabunjas. Kad budes spomenuo ime Crvene Zvezde, da stanes mirno, debilu jedan. Ti neki analiticar, pa znas sta Delije mastaju 9 godine, gledaj u tvoj dvor a to pripada vojsci, pa zato jos malo pa u livade, odakle i poticete!

avatar
Sunday, 09.07.2017
17:24

Mesecima se već upoređuje Leonardo sa Vieirom i da će Partizan isto proći kao zvezda. Grudvate se vi sa snežnom olujom.

avatar
Poznavalac
Sunday, 09.07.2017
15:58

Odavno sam rekao da ga treba prodati,nije on tako dobar kakav se predstavlja i koliko mu se pridaje paznja,daleko bolji igraci su napustali partizan pa nista.nProblem je sto uprava nista nije uradila na pronalazenju njegove zamene tj.mozda ce i dovesti tog Sumu,a prodati leonarda i zamazati oci navijacima jer je to nedovoljno za evropu i ovaj tim nema sta da trazi u evropi..Znaci znas da igras evropu,klub finansijski zavisi od LS ili lige uefa i uprava sedi skrstenih ruku citav prelazni rok,nemam reči??

avatar
Sunday, 09.07.2017
17:35

Nije dobar onako kako se predstavlja nego je loš onako kako si ga ti zamislio?! Umesto da priznaš svoju grešku što si pisao loše o njemu još pokušavaš da nam predstaviš kako si navodno u pravu bio za njega. Verovatno je trebao Đura da vodi prelazni rok pa da proda pola tima i da dovede 4-5 novih igrača kako biste vi bili zadovoljno i spremni za LŠ?

avatar
Stemi
Sunday, 09.07.2017
15:54

Pustio bih ga i ne bih trepnuo. Nije.on toliko dobar, da može da ucenjuje bilo koga. Niko nije veći ni od jednog kluba.

avatar
Salone
Sunday, 09.07.2017
15:47

Tako se to radi u amaterskim klubovima mozes raditi sta zelis

avatar
Grobaris Totalitare
Sunday, 09.07.2017
15:45

Al smaras coveceeee,idi da uzmemo 5 miliona dok jos mozemo...

avatar
gilic
Sunday, 09.07.2017
15:25

Stalno neki problemi sa Leonardom, a Suma se vise i ne pominje, iako je najavljeno da ce sve da bude sredjeno do kraja ove nedelje.

avatar
MOE28
Sunday, 09.07.2017
15:24

Kakvu on to starletu izigrava sa forama 'reci cu vam posle'? Kad posle? Kad je to posle? Neka kaze odmah ako je musko. Nikada u zivotu nisam video da neki fudbaler ovo radi klubu ma sta god da je u pitanju.. i to preko Instagrama, da se narod lozi i razmislja sta je njemu u glavi. Ako ti se ide idi brate mili i reci ko je i za sta kriv.

avatar
Offside
Sunday, 09.07.2017
15:20

Uvaliti ga za sto vise novca (ili za tih 2.5 ako klauzula postoji) i dovesti neko krilo iz Vose posto je tamo totalna rasprodaja ili dovesti nekog stranca ako se ukaze prilika za male pare.Dosta je vise,razumeo sam ga da mu je tesko i da ima problema ali dosta je vise.Nije veci od Partizana prodajte ga u Kinu ili u Emirate ili Arabiju pa neka tamo propadne,on je bez nas niko i nista.

avatar
Sunday, 09.07.2017
17:26

Samo si još zaboravio da napišeš da se onda lepo skoncentrišemo na domaći kup.

avatar
Offside
Monday, 10.07.2017
15:28

Jedan igrac nepravi razliku.Ekipa je na okupu,Djuka je tu,Tawamba je tu,Jankovic i Stevanovic takodje i jos dolazi Suma.Golgeterski ne treba se bojati,golova nece faliti.Cak bi dobro zaradili,bolje je prodati ga da nam ne pravi tenziju u svlacijonici nego ovako.I bez njega mi smo najjaci u Srbiji.Od koga mozemo da izgubimo od drzavnog projekta koji ne zna koga dovodi a koga prodaje ili raspale Vose ili mozda giganta Cuke?Budi realan,on nam nije potreban ovakav za osvajanje titule,zahvaliti mu se na svemu i prodati ga posle Buducnosti.

avatar
Naško Tačić
Sunday, 09.07.2017
15:18

Zbog ovakvih svari je meni Everton bogotac...

avatar
Colombiana
Sunday, 09.07.2017
15:12

Donaruma + Ronaldo

avatar
Sasa1969
Sunday, 09.07.2017
15:08

Idi vise druze.. pustite ga vi iz Partizana, ko nece taj i ne mora,nezadovoljan samo moze jos vecu stetu da napravi...

avatar
Nikola_pg
Sunday, 09.07.2017
15:06

Kako rece neko prije 2 dana, sve medijski napadi na Partizan, sve cist spin kako bi se destabilizovao klub, novinari izmisljaju..... cek, a ovo je Leonardo napisa, aha.... nista onda, poz.

avatar
Aca008
Sunday, 09.07.2017
14:56

Ma isti si ko Vieri iz Zvezde,sem u Srbiji,nigde vise ne vredis.

avatar
Branislav
Sunday, 09.07.2017
14:54

Rekao sam i pre, on posle Buducnosti odlazi. Tako se to radi sa strancima u Srbiji...

avatar
Ronaldinho10
Sunday, 09.07.2017
15:18

Istina i u hrvatskoj isto tako rade prodaju poslje kvalifikacija steta!

avatar
paok
Sunday, 09.07.2017
16:17

Ja bi ga na tribine do nove godine pa da vidimo onda sta ce da uradi.

avatar
rivarinho
Sunday, 09.07.2017
14:44

Za ovakve polutane se odmah uzima milion evra i cao...za mesec i po kad svi vide kakav je u stvari nece niko ni 900 evra da da za klovna. Setite se Vereda, kamo srece da je Terzic uzeo za njega milion posle samo 45 minuta

avatar
Taktičar
Sunday, 09.07.2017
14:32

Ajde sarlatan pali iz kluba, nikad mi nisi bio simpatican, ni na kraju ove bajkovite sezone, secam se koliko si gestikulirao kad te kmgospodin Nikolic izvede.nIdi u Saudisku Arabiju, za bolje i nisi.

avatar
gmarkovic
Sunday, 09.07.2017
14:30

Smara ovaj vise...lik umislio da je ronaldo ili mesi...

avatar
DzoniSetac
Sunday, 09.07.2017
14:21

Televisa Presenta :D

avatar
Volem Vosu
Sunday, 09.07.2017
13:57

Otvorite posebnu sekciju vesti - Leonardov instagram.

avatar
Kilavi Milojko
Sunday, 09.07.2017
13:57

Ozbiljno pretite da sa ovim cirkusom nadmasite onu Zvezdinu jurnjavu po aerodromskim terminalima za odbeglim igracima.... Ali primanje crno-bele javnosti na izjave jednog polupismenog i nadmenog fudbalera..... NEPROCENJIVO.

avatar
Navijač Partizana
Sunday, 09.07.2017
13:51

Gnjida od coveka prodajte ga gadi mi se

avatar
Sasa1969
Sunday, 09.07.2017
13:50

Ma idi vise... ako neces, ne moras, povedi i te sa kojima se ne slazes...

avatar
Pera Kontra
Sunday, 09.07.2017
13:49

Ala dosadnog coveka...

avatar
magister
Sunday, 09.07.2017
13:48

Koliko naslova i tekstova, naravno, samo nagađanja, jer tekst ugovora - se ne zna. Na pokvarenom Zapadu se zna uvek sve, nema tajni, ako ništa zbog poreza. Kod nas, ne zna se ni ko je vlasnik, ni ko raspolaže i na koji način sredstvima, prihodovano preko 120me za 10g ne vidi se na šta potrošeno, dug 15m? Čudno? A Bgdnavodi? Tender, Konkurs, bilo šta? Sve je pod velom tajne. Potrebno verovati nekima koji u naše ime rade s parama. A spoljni dug Srbije raste, sa 14 na 25, za posl. 5 godina.

avatar
Barbosa
Sunday, 09.07.2017
13:46

Vise je na instagramu nego na terenu.

avatar
SL_Komedija
Sunday, 09.07.2017
13:45

Instagram je za zaglupljivanje. Lepo ga otpratiš pa neka se dopisuje sam sa sobom.

avatar
R E V O L T
Sunday, 09.07.2017
13:38

Posle kog meca, prvog ili drugog? :-D Ne bi me cudilo da ne igra u revansu.

avatar
Barbosa
Sunday, 09.07.2017
13:49

Propustio je veci dio priprema rizicno je drzati ga na terenu duze od 30 min.

avatar
Barbosa
Sunday, 09.07.2017
18:58

@REVOLT E ako je tako onda svaka cast. :-D

avatar
Sunday, 09.07.2017
17:30

Jeste, zato je rasturio CSKA u 2p i skoro celu utakmicu protiv Urala odigrao korektno.

avatar
R E V O L T
Sunday, 09.07.2017
16:23

A sta ako je odradio jake pripreme u amazonskim sumama? :-D

avatar
Bafana
Sunday, 09.07.2017
13:35

E nemoj te da ga pustate u inat. Neka sedi celu godinu na tribinama pa nek mu Bog pomaže , kakav je ovo način. Nije ga niko hteo pre Partizana a sad mu je frka da ostane jos par meseci .

avatar
Barbosa
Sunday, 09.07.2017
13:50

Bolje uzeti za njega 3-4 milke nego tjerati inat.

avatar
Branislav
Sunday, 09.07.2017
14:55

Ista prica svake godine sa proverenim strancem...jos ako je najbolji u ekipi...to je onda taj epilog.