Leonardo ne miruje - Progovoriće posle Budućnosti!?

 • Autor: Mihajlo Vidojević

 • 09. jul 2017.

 • 13:31

 • Izvor: Sportske.net

 • facebook
 • twitter
 • linkedin
 • email

Partizanov Brazilac ostavio novu poruku u kojoj je najavio da će progovoriti posle duela sa podgoričkom Budućnosti. Stvari očito nisu na svom mestu.

Leonardo ne miruje - Progovoriće posle Budućnosti!?
Foto: Beta/BranislavBožić/Ds
Samo dva dana ostalo je do utakmice Partizan - Budućnost, a navijače srpskog šampiona danas je sačekala nova poruka Leonarda da Silve Souze.

Brazilac je po već ustaljenom šablonu odlučio da se oglasi na "Instagramu" i da ponovo "uzburka duhove" iako se činilo da se situacija smirila.

Leonardo da Silva Suza postavio je fotografiju na kojoj se nalazi "u civilu", kraj terena stadiona u Humskoj uz poruku u kojoj ističe da će posle meča sa Podgoričanima progovoriti o stvarima koje ga tište.

U poruci koju je Leonardo ostavio uz fotografiju navodi se da u datom momentu neće trošiti previše reči jer sledi nešto jako važno, ali da će nakon toga reći istinu.

"Neću trošiti previše reči jer sledi nešto jako važno, ali ću nakon toga reći šta su uradili i šta trenutno rade" napisao je Leonardo.

Kao i u mnogim prethodnim porukama Leonardo je istakao da će se Bog pobrinuti da stvari dođu na svoje mesto, a zanimljivo je da u najnovijoj poruci pominje i svog agenta. Utisak je da postoje nesuglasice sa čovekom koji vodi računa o Leovoj karijeri.

"Volim ono što radim, a to je igranje fudbala. Napravio sam grešku kada sam drugim ljudima prepustio da vode računa o mojoj karijeri. Biće kako Bog želi da bude, a igrač u ovakvoj priči uvek bude kriv" dodao je Brazilac.

Leonardo je za kraj poželeo da mu Bog da strpljenja. Da li je po sredi neka vrsta nesporazuma sa čovekom koji ga zastupa ostaje tajna.

Dobro je poznato da su čelnici Partizana pregovarali sa agentom Leonarda da Silve i da je u pauzi između dve sezone dogovoreno da Brazilac ostane u klubu.

Moguće je da je upravo to razlog što je Leonardo ljut jer je očekivao da bude prodat, ali sve za sada spada u domen nagađanja. Zvanične informacije mogu da daju čelnici Partizana, Leonardov agent ili sam igrač.

Colocarão eu contra as pessoas que eu tenho o maior respeito e carinho essas pessoas não são digna da verdade chegou a hora de saber a verdade eu não vou ficar aqui falando demais porque tem algo muito importante chegando depois disso irei falar o que fizeram e o que estão fazendo Meu Deus é maior me da sabedoria senhor pessoas como essas não tem o meu respeito 🙏🏻🙏🏻⚽️🙏🏻❤️ os humilhado serão exaltado perante a Deus ❤️🙏🏻⚽️ eu amo o que eu faço que é jogar futebol eu errei quando deixei pessoas errada cuidar da minha carreira mais seja o que Deus quiser agora☝️o jogador sempre será errado nessa história agente sempre perde porque sempre eles estão falando a verdade me dá paciência meu senhor

A post shared by Leonardo Souza (@leozim42_oficial) on Jul 9, 2017 at 2:52am PDT

 • facebook
 • twitter
 • linkedin
 • email

Komentari