Lemi protv Njutna: "Oborio sam sve zakone fizike!"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 23.11.2016.
09:31
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Utakmica 15. kola beogradske 'Zone' između Turbine iz Vreoca i Lokomotive ostaće upamćena po promašaju kapitena gostujuće ekipe Milana Đuričića (22) koji je za kratko vreme postao internet senzacija u svetu.

Screenshot/YouTube/Милош ЦЗБГ
Screenshot/YouTube/Милош ЦЗБГ

Povezane vesti

Defanzivcu beogradske Lokomotive, koji je na gostovanju Turbini prinudno igrao na poziciji krila, pošlo je za nogom da promaši čitav gol sa same linije.

Mladi fudbaler uspeo je da prevari protivničkog igrača i golmana ali je onda uradio nešto nesvakidašnje i svojim promašajem "srušio internet". U razgovoru za "Blic" srpski Sivonjić otkriva kako mu se desio peh.

"Golmanu Turbine sam probacio loptu kroz noge i nastavio sam ka nebranjenom golu, a kada sam hteo da je šutnem, ona je odskočila i nakon udarca je otišla preko prečke. Igrao sam i više rangove takmičenja od Beogradske zone, tako da straha od gola nije bilo, jednostavno lopta nije htela u mrežu" objasnio je Đuričić.

Verujemo da ste već videli promašaj Milana Đuričića, baš kao i više miliona ljudi širom planete, pošto je video za kratko vreme postao viralan. Prvotimac Lokomotive hrabri se time da promašaj nije uticao na konačan ishod meča.

"Promašajem sam oborio sve zakone fizike! Ipak, srećan sam da se to desilo u nadoknadi vremena, pa ova greška nije skupo koštala moj tim, pošto je utakmica već bila rešena" dodao je Đuričić.

Podrazumeva se da je u svlačionici bilo pregršt šala na račun momka koji bi sigurno dobio "zlatnu malinu" kada bi takva vrsta priznanja bila dodeljivana u svetu fudbala.

"Saigrači se šale na moj račun da sam postao internet senzacija, medijska ličnost godine, ali svesni su da takav promašaj može svakome da se desi. Neće mi se ova situacija ponoviti u životu, pa makar probao i milion puta" zaključuje Đuričić.

Utakmica beogradske 'Zone' između Turbine i Lokomotive odigrana je u okviru 15. kola, a interesantno je da ekipa za koju nastupa Milan Đuričić na kraju prvog dela sezone zauzima prvo mesto na tabeli i konkuriše za plasman u Srpsku ligu grupa Beograd.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke