Legende Zvezde pozivaju navijače, hoćemo li ponovo videti pun stadion?

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 12.05.2019.
13:37
Izvor: Sportske.net

Navijači Crvene zvezde su ove sezone nekoliko puta ispunili stadion do poslednjeg mesta, videćemo da li će tako biti i na proslavi titule.

Beta/Svetlana Dojčinović/Ds
Beta/Svetlana Dojčinović/Ds

Povezane vesti

Crvena zvezda će igrati protiv Napretka u poslednjem kolu, a tri Zvezdine legende su govorile pred ovaj duel i pozvale su sve Zvezdaše da prisustvuju proslavi titule.

"Već dve godine imamo najbolji tim u državi i red je da sjajan period ukrasimo duplom krunom. Trio Terzić – Mrkela – Milojević je obavio odličan posao. Smatram da je ova generacija pravi naslednik one koju sam ja vodio do dva trofeja i pozivam sve zvezdaše da ih podržimo u preostala tri izazova. Rezultati su najbolja pozivnica, a ova generacija zaista beleži odlične igre. Nadam se da će im se cveno-bela publika zahvaliti na tome punim stadionom na proslavi u nedelju", rekao je Boško Đurovski.

Slično razmišlja i Vladimir Petrović Pižon.

"Evropski dueli pokazali su koliko je značajna podrška navijača za Crvenu zvezdu. Sad, kad je titula odbranjena, zvezdaši imju priliku da još jednom pokažu zahvalnost na fenomenalnoj sezoni i odbranjenoj tituli i uveren sam da će to i učiniti. Očekujem da desetine hiljada navijača u nedelju dođe na utakmicu i da zajedno proslavimo odbranu titule", istakla je četvrta Zvezdina zvezda.

Stanislav Karasi će takođe biti na stadionu u nedelju od 18 časova kada će se okupiti Zvezdaši pred utakmicu poslednjeg kola koja počinje od 19 časova.

"Redovno podržavam moju Zvezdu sa tribina. Na pravom smo putu kako po pitnju tima, tako i organizaciono. Nadam se da ćemo osvojiti i Kup Srbije, a fenomenalno bi bilo da sa sa uspesima nastavimo u kontinuitetu. Zvezdaši ne skrivaju zadovoljstvo ostvarenim i zato očekujem da dolaskom na prslavu potvrde svoj stav. Neophodno je da crveno-bela publika, ali i rukovodstvo podrže ovu generaciju jer verujem da je sposobna da ostvari još uspeha", rekao je Karasi.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 12.05.2019
15:48

Svi na Marakanu da odama zahvalnost evropskom i svetskom, a nasem srpskom velikanu.