Legendarni golman zna šta Zvezdi treba pred ''pravi derbi'' u nedelju na Marakani!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 19.09.2016.
16:02
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Proslavljeni golman Crvene zvezde Ratomir Dujković vraća optimističku atmosferu posle poraza crveno-belih u 152. večitom derbiju.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Na Marakani nema vremena za tugovanje posle poraza od Partizana, već u sredu crveno-bele očekuje Kup utakmica sa ČSK-om u Čelarevu, a onda u nedelju novi prvenstveni derbi, protiv Vojvodine na Marakani.

Ratomir Dujković očekuje pravi spektakl u derbiju i naravno, povratak Zvezdine pobedničke serije. A da bi spektakl bio potpun, neophodna je i velika podrška navijača, u koju Dujković ne sumnja.

''Zvezdaši su oduvek bili glavni pokretač naših igrača, čak i u najtežim trenucima. Ovaj momenat je daleko od takvog, ali svakako je ekipi potrebna podrška. Crveno-beli kreću u pohod ka osvajanju Kupa Srbije, još jednog u bogatoj istoriji.

Na tom putu, iz iskustva znam, najviše znači vetar u leđa koji daju Delije sa tribina.

Nakon toga, pravi derbi se očekuje na Marakani u nedelju. Susret dve prvoplasirane ekipe je sam po sebi spektakl, a verujem da će navijače privući i to što imaju priliku da svojoj ekipi pomognu da se vrati na prvo mesto na tabeli i ostane na njemu do kraja sezone.

Ovi momci su podršku zaslužili još u prošloj sezoni kada su dominantnom igrom osvojili šampionat. Ne sumnjam da će tako biti i ove'',
naglasio je Dujković.

On ne brine zbog toga što početak sezone nije bio onakav kakav se očekivao, opet se uzdajući u navijače.

''Ovaj tim ima mnogo potencijala koji će sigurno doći do izražaja i u narednim mečevima, ali, naravno, mnogo je lakše da se on ostvari uz podršku publike. Drago mi je što je pokrenuta akcija 'Đački jug' i što će školarci imati prilike da bodre svoju omiljenu ekipu i gledaju najbolji klub u Srbiji. Najmlađi Zvezdaši su dodatna snaga ovog kluba'',
zaključio je Dujković uz prognozu da će Zvezda i ovu sezonu da završi ''u velikom stilu''.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Monday, 19.09.2016
19:24

Iskreno da kažem, kad smo uspeli da izgubimo od onakvog partizana, sad me je strah protiv bilo koga da igramo.

avatar
Vanja Grubač
Monday, 19.09.2016
18:51

Jel to derbi sa ČSK-om?

avatar
Гроф Доктор фудбала
Monday, 19.09.2016
17:58

Ратомире свака ти је на месту. Прави српски дерби је у суботу на нашој Маракани јер играју две првопласиране екипе.

avatar
KO!
Monday, 19.09.2016
17:44

videli smo vas u kvalifikacijama za ls i le a i u derbiju i na terenu a i na tribinama! ocajnost!

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 19.09.2016
17:04

Da li to ovaj coveculjak hoce da kaze da ovo u subotu nije bio pravi Derbi?

avatar
Povratak kralja 4 2
Monday, 19.09.2016
16:39

Ova zvezda može da pobedi samo svoje satelite i uz pomoć sudija domaće klubove, a protiv pravih evropskih ekipa nema šta da traži. Da li je Vojvodina pravi, evropski tim videćemo u nedelju.

avatar
KO!
Monday, 19.09.2016
17:45

bice ono standarno 5:0 nakon naseg izivljavanja u derbiju!

avatar
crveno beli
Monday, 19.09.2016
19:25

Izgubili smo,zasluzili ste da pobedite,to sam rekao vise puta i nemam problem sa tim.Ali da kazes kako ste nas ponizili ili kako si vec rekao iziveli se nad nama,to je smesno.Ni vi niste imali 100 % sansu osim gola.Imali ste jos precku i to je to.Igra je bila katastrofalna sa obe strane.Ako si ti zadovoljan sa ovom igrom meni je drago! Daj Boze da nastavite sa ovako blistavim partijama.

avatar
MilošPB
Monday, 19.09.2016
19:08

Ova pobeda će vam biti jedina svetla tačka u prošloj i sledećih pet sezona. Kad vam prođu izbori ponovo ćete se boriti za play-of. Sledeći derbi ćemo da vas pokidamo kao prošle jeseni. Ove bodovne i klasne razlike uspavaju Grofa, ali neće vam Grof dva puta dozvoliti da se ponadate da ste blizu nama. Ako pričaš o Evropi, mi u kvalifikacijama igramo sa Sasuolom koji dobi Atletik 3:0, istog onog koji vas petardira u grupi.

avatar
crveno beli
Monday, 19.09.2016
18:25

Ja bih zaista voleo da znam kakvo si ti izivljavanje video.Ali cini mi se da si ti samo neko ko je ovde da bi provocirao jer ako stvarno mislis to sto govoris onda s tobom ne treba polemisati jer ne poznajes fudbal.

avatar
crveno beli
Monday, 19.09.2016
16:12

Manojlovic - Ristic, Lukovic, Rendulic, Petkovic - Donald, Babunski, Kanga, Plavsic, Ruiz, Vieira ! U nasoj ligi nema razloga da se igra sa Donaldom i Poletanovicem ili sa Donaldom i Le Talekom jer jedan drugom smetaju i prave guzvu na sredini bez razloga.Donald treba da radi ono sto je radio najbolje prosle jeseni.Cinio je sjajan tandem sa Grujicem i onda su mu dodelili ulogu Grujica sto on ne moze da iznese.nSto se tice meca protiv Celareva,sastav da bude : Manojlovic - Ristic, Lukovic, Rendulic, Petkovic - Donald, Babunski, Plavsic, Muce, Srnic - Orlandic.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Monday, 19.09.2016
18:01

Ако буду играли онако незаинтересовано као против партизана ни Челарево неће добити. Једина добра ствар је што неће судити Мажић.

avatar
crveno beli
Monday, 19.09.2016
18:09

Za takvu igru je Grof krivac,jer ih je tako pripremio.Sada ce Zvezda ici na pobedu i tesko da ce se onakva igra ponoviti.Zvezda mora da napada i tako mora da igra i protiv Vojvodine jer druge nema.