Legenda Zvezde zna ko će danas biti heroj protiv Omonije, kao on nekad!

Autor: Milovan Longinov
sreda 16.09.2020.
09:54
Izvor: Sportske.net

Sećate li se?

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Pre tačno osam godina, 9. avgusta 2012. godine, Crvena zvezda je posle proudužetaka i penal serije eliminisala Omoniju i plasirala se u četvrto kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Heroj utakmice je golman Bajković koji je odbranio ključni jedanaesterac u penal seriji, koji veruje da će njegovu tadašnju ulogu junaka preuzeti Aleksandar Katai.

"Ubeđen sam da će crveno beli sačuvati mrežu, a da će postići makar jedan gol i proći Omoniju. Nadam se da večeras Milan Borjan neće imati mnogo posla i da će umesto njega junak biti neko od napadača. Tipujem da bi Aleksandar Katai mogao da reši meč, ozbiljan je majstor. Samo da izdržimo nalete u prvih 15-20 minuta i sve će biti kako treba", rekao je Bajković, a prenosi Srpski telegraf.

Bajković se ne plaši tropskih vrućina na Kipru, jer je i vreme u Beogradu ovih dana takođe "sparno".

"Ovih dana je i u Beogradu preko 30 stepeni, ne očekujem da vrućina bude problem. Velika sparina na Kipru je uobičajena, ali su igrači Zvezde dovoljno iskusni i kvalitetni. Ponavljam, idemo dalje, bez obzira na sve. Zvezda je mnogo jači i bolji tim od Omonije", istakao je Bajković.

Utakmica Omonija - Crvena zvezda na programu je u 17.00.

Baner 3

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Wednesday, 16.09.2020
09:57

Ako Deki udje u utajkmicu bez krvi i energije oni ce nas razbiti bas u tih prvih 15 ili 20 minuta. Ako zelis protivnika da sameljes onda se to radi odmah na pocetku u prvih 20 minuta, a kad mu zabijes dva tri gola, onda taktiziras, ali samo sto je Deki takticki tanak.