Legenda i bivši cimer veruje u Sava

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 29.03.2019.
10:14
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Nije mala stvar kada dobijete podršku ovakve veličine.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Otkrio je Savo Milošević na jučerašnjoj promociji u Humskoj da je dobio na stotine poruka podrške od strane prijatelja i poznanika.

Ne zna se da li je među njima bila i Mijatova, ali je legendarni centarfor i bivši cimer novog trenera Partizana iskoristio priliku da javno pruži podršku Savu Miloševiću.

"Lično mi je drago što je Savo postao trener Partizana. Poslednjih godina je imao ambicije da krene u te vode", rekao je Mijatović u izjavi datoj "Žurnalu".

Svestan je Predrag Mijatović da njegovog bivšeg saigrača čeka težak zadatak.

"Želim mu sve najbolje, puno sreće. Siguran sam da će da uradi sve što je u njegovoj moći da neke stvari dovede u najbolji red. Velika stvar, ali i obaveza na početku trenerske karijere", konstatuje legendarni centarfor.

Nekadašnji klupski i reprezentativni saigrači održavaju kontakt, ali Mijatović nema preciznu informaciju zašto se Milošević u ovom trenutku odlučio da otpočne trenersku karijeru.

Savo Milosevic
Foto: Beta/Branislav Božić/Ds

Zanimljivo je da su Ivan Tomić, Gordan Petrić, Zoran Mirković i Savo Milošević pre trenerskih poslova obavljali uloge funkcionera FK Partizan. Predrag Mijatović sigurno neće istim stopama.

"Da bi jednog dana gajio nadu da budeš trener, moraš da imaš licencu. Nemam je i mislim da je neću imati. Moja trenerska karijera ne dolazi u obzir", poručio je Mijat.

Pošto ga trenerski posao ne zanima, uvereni smo da bi navijači Partizana oberučke prihvatili da Predrag Mijatović u skoroj budućnosti preuzme funkciju sportskog ili generalnog direktora, a zašto ne i predsednika kluba iz Humske.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Friday, 29.03.2019
18:11

Lepo. I dobro je razmišljanje o rukovodstvu: Mijatović, Antić (sa uglavnom španskim iskustvima, mada je Antić igrao i u Lutonu, koliko se sećam), pa Golac (englesko iskustvo), Bjeković (francusko) i nekog sa iskustvom Bundes lige i nekog iz Kalča. Partizan koga bi takvi ljudi vodili bi sigurno brzo stigao do stalnog člana LŠ.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 29.03.2019
16:19
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 29.03.2019
16:19

A zasto ne i predsednika JSD(P). Inace, sasvim je normalno da prvo budes SD pa tek onda sef strucnog staba Hahaha Da ne pricam o tome da bi te dve stvari trebale da budu potpuno razdvojene i da SD bude neki treci lik koji poznaje trziste, po mogucstvu cak i stranac koji uospte ne bi bio neka nasa legenda.

avatar
MZhell
Friday, 29.03.2019
13:16

Veruje u SavU.
Novinari, dajte malo pismenosti i gramaticke ispravnosti.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 30.03.2019
00:46

Dobro su napisali, da se Milosevic zove Sava, bilo bi ''veruje u Savu'', ovako je Savo i Sava.