Legenda dolazi na derbi posle 3 godine "posta"!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 23.04.2015.
21:55
Izvor: Sportske.net

Jedna od najvećih legendi Crvene zvezde najavila je dolazak na 148. "večiti derbi" koji se u subotu od 18 časova igra na stadionu "Rajko Mitić".

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

Subota je rezervisana za 148. "večiti derbi" koji bi lako mogao da bude presudan kada je borba za titulu u pitanju pa nije čudo što vlada veliko interesovanje za meč koji se igra na stadionu "Rajko Mitić".

Prethodna dva "večita derbija" igrana su na stadionu Partizana i oba puta su crno-beli slavili. Mini-seriju Partizana crveno-beli će pokušati da prekinu u meču 24. kola Jelen Superlige koji će sa tribina našeg najvećeg stadiona pratiti i legendarni Dragoslav Šekularac.

Popularni Šeki najavio je povratak na tribine Zvezdinog stadiona posle trogodišnjeg "posta" a to neće biti jedina promena u načinu razmišljanja i ponašanja druge 'Zvezdine zvezde'.

"Tri godine nisam išao na stadion, sada ću doći da navijam iz petnih žila, jer derbi je uvek derbi mada ga mnogo nipodaštavaju. A pre toga ću da 'zakucam' velikog 'keca' na moju Zvezdu. Mada ja celog života igram protiv, zbog talije" otkrio je Šekularac za "Novosti".

Samim tim što je otkrio tip koji će "gađati" na kladionici Šeki je otkrio kakav konačan ishod očekuje a svoj optimizam potkrepljuje činjenicom da Zvezda nema šta da izgubi.

"Zvezda, praktično, nema šta da izgubi i zato će psihološki biti rasterećenija. S druge strane, ako Partizan izgubi zakuvaće se, pa ako i posle toga dođe do titule, ostaće ta 'crna mrlja' sa derbija" dodaje Šekularac.

Bivši fudbaler Crvene zvezde dobro zna šta znači igranje u "večitom derbiju" pa mu Luka Jović deluje kao potencijalni junak 148. okršaja "večitih".

"Mali je ušao u seriju, oseća loptu, dobio je na samopouzdanju, pravi je golgeter. Eto mu prilike da se dokaže, a nema čega da se plaši. Neka samo igra, neka ga njuh i lopta vode do gola. Neka zatrese mrežu, postane veliki i dovede Zvezdu do pobede" zaključuje Šekularac.

Crvena zvezda i Partizan u subotu će odmeriti snage 148. put a utakmica na našem najvećem stadionu počeće u 18 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Saturday, 25.04.2015
10:10

Dobrodosao kuci Seki!

avatar
Bata
Friday, 24.04.2015
13:17

Legendo da si nam živ i zdrav ali od keca ništa

avatar
Бранислав Вуковић
Thursday, 23.04.2015
22:07

Uvjek nipodastavan,a slusajuci starije ljude,kazu da je to bio najveci genije fudbala na svjetu u to vrijeme....!!! Veliki Seki!!!

avatar
mostar54
Thursday, 23.04.2015
21:58

Zvezda nema sta da izgubi? Porazom Zvezdine sanse da odbrani titulu svode se gotovo na teoriju; s druge starne i pored poraza Partizan zadrzava dva boda prednosti.

avatar
kostajnicacz
Friday, 24.04.2015
18:07

sa ovom podmladjenom ekipom i nije realna bila odbrana titule verovatno je Seki na to mislio