LE - Vošin rival neiskusan, Azerbejdžanci baš težak zalogaj!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 19.06.2017.
13:59
Izvor: Sportske.net

Da predstavimo rivale Vojvodine i Mladosti na startu evropskih kvalifikacija...

BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS
BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS

Povezane vesti

Vošin rival stiže iz Slovačke, podatak za oprez, nismo sigurni da je tamošnja liga slabija od naše, Ružomberok je sezonu završio kao treći, posle više od decenije vraćaju se u Evropu.

Klub je od raspada Čehoslovačke, napravio veliko iznenađenje 2006. kada su osvojili titulu.

Eliminisali su Đurgarden, ispali lako od CSKA, da bi u razigravanju za UEFA kup, namučili Briž.

Ali, to su davna vremena za ovog standardnog prvoligaša, tu su u sredini tabele do ove sezone, kada su igrali iznad očekivanja.

Pripremaju se za start, dobio ih je Videoton sa 3:0 pre par dana, sa Trepčom iz takozvane države Kosovo su igrali 1:1.

U ekipi igraju isključivo Slovaci, nemaju neka poznata imena, zanimljivo, svojevremeno ih je vodio Goran Milojević, nekadašnji fudbaler Zvezde i Partizana i brat sadašnjeg trenera crveno-belih, Vladana Milojevića.

Mladost će u svom debiju na Inter iz Bakua, Azerbejdžanci su bili treći prošle sezone u ligi u kojoj se ulaže solidan novac, zovu ih "Bankarima" jer je sponzor najveća banka u državi.

Igraju u Evropi, eliminisali su prošle godine albanski Lači i islandski Harnafjordur, da bi ispali od Bilbaoa. Proteklih godina dobijali su timove iz Finske i Norveške, ispali su od Elfsborga na penale. Sećate ih se iz prošle decenije, sa Partizanom 1:1, pa 0:2, Inter nije naivna ekipa, stekli su dosta iskustva, pa jasno da će Mladost imati težak posao.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke