Le Taleku se ne ide iz Zvezde?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 22.04.2018.
14:05
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Ima još planova sa crveno-belima...

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Francuski defanzivac Damijan Le Talek juče je odigrao jubilarnu, 100. utakmicu u dresu Crvene zvezde. Obeležila ju je pobeda nad Radničkim u Nišu (3:1), a Le Talek je uz Srđana Babića ponovo obavio dobar posao u odbrani.

Ono što je, ipak, glavna tema ovih dana kada je u Le Talek u pitanju, to je mogućnost njegovog ostanka u Zvezdi i po završetku sezone. Znate već da zimus nije uspeo da se dogovori sa upravom oko nastavka saradnje, u junu mu ističe ugovor, ali posle dobrih partija tokom proleća, sada su usledili novi pregovori sa Zvezdinim čelnicima.

Videćemo kakav će biti rasplet, ali sudeći na osnovu Le Talekove izjave posle jučerašnjeg meča, utisak je da ne bi imao ništa protiv da se i tokom jeseni zadrži na Marakani.

''Nisam verovao kada sam dolazio u Crvenu zvezdu da ću odigrati 100 utakmica i da ćemo kao ekipa napraviti ovako lepe stvari, ne možete da razmišljate na taj način. Naporno sam radio za sve ovo, trudio sam se da igram svaku utakmicu.

Mnogo volim da igram, ne želim da propustim nijedan meč. Veoma sam srećan zbog svega što sam uradio u Crvenoj zvezdi. Nadam se da ću imati još više utakmica'',
uverava Le Talek u izjavi za klupski sajt.

Zvezdu na leto očekuju kvalifikacije za Ligu šampiona, ali pre toga treba posao u Superligi dovesti do kraja.

''Sve smo bliže tituli, ali još uvek nije ništa nije sigurno. Fudbal je takva igra da je sve moguće. Moramo da nastavimo sa maksimalno ozbiljnim pristupom svakoj utakmici do kraja. Potrudićemo se da u naredne dve utakmice rešimo pitanje osvajača šampionske titule'', zaključio je Le Talek.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G0L iz kornera
Monday, 23.04.2018
14:54

Ako kanis ostati nemoj otici.

avatar
Dr fudbala Miloje
Monday, 23.04.2018
02:52

Божовић га је васкрсао кад га је поставио на централног бека. Добар играч и било би добро да остане уз прихватљиве финансијске услове.

avatar
Čerek Republika Srps
Sunday, 22.04.2018
19:49

Bilo bi dobro kad bi se dogovorili sa njim, nije bas pametno menjati odbranu. Ovako imamo tri stopera koji su uvek pouzdani plus ping-pong.Zvezdi je nasušno potreban tehnicki jak igrac u veznom redu, neko ko ce zameniti Kangu. Kada bi to uboli,to bi bio top potez. Budesku je sad nemoguca misija a baa nam takav tip igraca treba (pod uslovom da ae odmah uklopi)

avatar
RašaNoviSad
Sunday, 22.04.2018
16:22

naravno , nikome se ne ide kada treba da oprosti dug, bolje mu da sačeka istek ugovora

avatar
Old_school
Sunday, 22.04.2018
15:51

Poznato je da je odbranu najteze uigrati. Ako vec hoce, potpisati sa njim novi ugovor, uz Savica i Babica, nema potrebe za kupovinom novog stopera. Pa ga prodati na zimu.

avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Sunday, 22.04.2018
14:29

Boljeg stopera necemo naci

avatar
Radovan Filipovic
Sunday, 22.04.2018
15:17

A došao kao zadnji vezni. Neka potpiše ugovor, ako mu nude, pa idemo dalje.