Le Talek zaredio sa slavljem - Danas rođendan, u subotu lep jubilej

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 19.04.2018.
21:15
Izvor: Sportske.net

Počelo je pobedom u 157. "večitom" derbiju a nastavilo se proslavom 28. rođendana. Za vikend nova šansa da se slavi.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Francuski internacionalac iz redova Crvene zvezde Damjan Le Talek uživa u završnici sezone i sve su prilike da će do kraja nedelje nastaviti sa slavljem.

U subotu su crveno-beli savladali Partizan i prišli na korak od šampionske titule, a danas je Francuz sa saigračima proslavio 28. rođendan.

Kako to obično biva, slavljenik je dobio tortu koja ga je sačekala u svlačionici pošto ekipa nastavlja sa pripremama za obaveze koje je čekaju u subotu.

A upravo u subotnjem derbiju sa Radničkim iz Niša Le Talek bi mogao da upiše svoj stoti nastup u crveno-belom dresu čime bi ušao u "klub 100" u kojem se od stranaca nalaze još samo Mičel Donald (105) i Kadu Mendeš (104).

Radi se o listi stranaca na kojoj se ne računaju nastupi igrača sa Ex-Yu prostora.

Damjan Le Talek stigao je u Zvezdu krajem januara 2016. godine i bio je projektovan kao pojačanje u veznom redu ali se vremenom profilisao kao štoper i to je pozicija koju u tekućoj sezoni igra u tandemu sa Vujadinom Savićem.

Francuzu ugovor sa Zvezdom ističe na leto i ostaje da se vidi hoće li ga produžiti ili će napustiti klub kao slobodan igrač.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke