Le Talek u timu, ali to nije najbolja vest za Zvezdine navijače! (SASTAVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 01.04.2018.
16:07
Izvor: Sportske.net

Strateg Crvene zvezde Vladan Milojević ipak je uvrstio u timu Francuza Damjana Le Taleka. Izostaju četvorica, a evo šta treba da raduje navijače.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde danas igraju utakmicu 29. kola Super lige protiv Mladosti u Lučanima, a trener Vladan Milojević suočio se sa velikim kadrovskim problelima pred ovaj meč.

Zbog suspenzije utakmicu propušta Milan Borjan, dok su zdravstveni problemi bili prepreka za Vujadina Savića, Mičela Donalda i Nenada Krstičića.

Dobra vest je da je Damjan Le Talek u timu iako je najavljeno da bi mogao da propusti utakmicu, a trener Milojević spremio je još nešto što će obradovati navijače.

Sudeći na osnovu izbora startnih jedanaest, šef stručnog štaba Crvene zvezde napašće Mladost sa dvojicom klasičnih špic igrača.

El Fardu Ben i Aleksandar Pešić igraće u napadu, a vezni red će činiti nešto defanzivnije orijentisani Branko Jovičić i Uroš Račić, dok će po krilima dejstvovati Slavoljub Srnić i Luka Adžić koji je ponovo dobio prednost u odnosu na Nemanju Radonjića.

Kao što je bilo najavljeno, mesto među stativama zauzeće Nemanja Supić, dok je Damir Kahriman ostao na klupi za rezerve.

Utakmica počinje u 17 časova.

Mladost: Krznarić - B. Milošević, I. Milošević, Šatara, P. Jovanović - Pejović, Tumbasević - Pavlović, Radivojević, Pešić - I. Jovanović;

Klupa: Dimić, Sinđić, Trifunović, Zečević, Bađi, Marić, Mihajlović;

Crvena zvezda: Supić - Stojković, Le Talek, Babić, Rodić - Srnić, Jovičić, Račić, Adžić - Ben, Pešić;

Klupa: Kahriman, Frimpong, Gobeljić, L. Ilić, Milić, Milijaš, Radonjić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke