Le Talek ponosan na učinak u klubu bogate istorije, želi i ''stotku'' sa Zvezdom!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 06.04.2017.
10:54
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Crvena zvezda nastavlja da grabi ka duploj kruni ove sezone, a jučerašnji meč protiv Lučanaca imao je poseban značaj za Damijana Le Taleka.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Naime, njemu je to bila jubilarna, 50. utakmica u dresu Crvene zvezde, a da njegovo zadovoljstvo bude još veće, crveno-beli su na kraju slavili sa ubedljivih 4:2 i izborili plasman u polufinale Kupa Srbije.

U izjavi koju je danas preneo zvanični klupski sajt, Le Talek ne krije da ne bi imao ništa protiv da se još dugo zadrži u Zvezdu i eventualno obeleži i stoti nastup u ekipi srpskog šampiona.

''Veoma sam srećan i zahvalan treneru što mi je dao šansu da za ovako kratak vremenski period upišem 50 nastupa za Crvenu zvezdu. Čast mi je što sam to uspeo u ovako velikom klubu sa bogatom istorijom.

Nadam se da ću nastaviti u istom ritmu i ko zna, ukoliko ostanem u Zvezdi možda za godinu dana budem proslavio i 100. nastup u crveno-belom dresu. Nisam se umorio od utakmica, obožavam da igram, mnogo je bolji osećaj nego kada samo treniram.

Lično bih voleo da igramo utakmice na svaka tri dana, tada bih bio najsrećniji'',
istakao je Le Talek, a da je kojim slučajem košarkaš i da igra u Zvezdi, ta bi mu se želja već ispunila.

Što se tiče jučerašnje utakmice, francuski internacionalac smatra da je Zvezda na terenu pokazala da je bolji tim, iako se gosti iz Lučana ljute na arbitražu Novaka Simovića.

''Kontrolisali smo utakmicu jako dobro, ali uprkos tome su protivnici prvi postigli gol. Nismo dozvolili da nas to poremeti, vratili smo se nakon pauze fokusirani i spremni da preokrenemo rezultat, što smo i radili.

Bili smo u svakom trenutku puni samopouzdanja jer smo znali da smo bolji rival na terenu. Smatram da smo se zasluženo plasirali u polufnale Kupa'',
zaključio je Le Talek.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Friday, 07.04.2017
03:19

Ti se malo vise potrudi na terenu, pa mozda i docekas 100 utakmica u svetom dresu Zvezde. Ako se pokazes na delu, mnogo bolje i za tebe, a i za aktuelnog sampiona.