Le Talek: "Pobeda u Pavlodaru za rutinu u Beogradu"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 09.07.2017.
14:05
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Francuski internacionalac iz redova Crvene zvezde ističe da će ekipa pokušati da ostvari trijumf u Pavlodaru kako bi se revanš sveo na rutinsko dovršavanje posla.

Beta/Života Popović/Ds
Beta/Života Popović/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde počeli su sa pripremama za prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope koji ih u četvrtak očekuje u Pavlodaru.

"Analiziramo igru Irtiša i svi se trudimo da se što bolje pripremimo za gostovanje. Naš stručni štab radi odličan posao i siguran sam da nam to što se gotovo niko od saigrača nije susretao sa njima ranije neće biti veliki problem", kaže vezista Crvene zvezde Damjan Le Talek.

Crveno-bele očekuje dug put do Pavlodara ali igrači ne žele da se previše potencira ta tema kako se ne bi stekao utisak o tome da se traži alibi za eventualni neuspeh.

"Moramo da odemo tamo i da pobedimo ako želimo da igramo u grupnoj fazi Lige Evrope, bez izgovora. Drago mi je što se revanš igra na našem stadionu, navijači će mnogo pomoći ekipi, ali očekujem da veći deo posla uradimo na gostovanju. Ne idemo u Pavlodar da izgubimo, već da ostvarimo dobar rezultat i da rutinski završimo posao u revanšu na Marakani", poručuje Le Talek.

Prva utakmica u Pavlodaru na programu je 13. jula, a revanš je zakazan za 20. jul u Beogradu.

Više o tome šta crveno-bele očekuje u Kazahstanu mogli ste da pročitate OVDE!

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Sunday, 09.07.2017
17:46

Ko ovom coveku daje za pravo da iznosi ovako nekontrolisane izjave. Ako nas strucni stab pripremi taktiku kao sto su pripremili protiv Maltezana onda tesko nama.

avatar
Strahinja
Sunday, 09.07.2017
16:36

Nikada vise Junajted nece biti ekipa kao nekada. Veliki pad odkako je Ser otisao. Sve je nekako bledo. Ok, liga evrope ali slaba je to uteha. Velika greska uprave da se pusti Runija. I naravno losi potezi prepotentnog Murinja. Voleo bih da se vrati na staze stare slave, ali bice tesko...

avatar
Aca008
Sunday, 09.07.2017
14:58

Gospodine Le talek,bolje pocni da igras fudbal,i bar malo zaradis svoju platu.

avatar
Branislav
Sunday, 09.07.2017
14:54

Nemojte vise nista da izjavljujete, molim vas.