LE - Partizanu potvrđeni termini za mečeve 2. kola kvalifikacija

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 22.06.2016.
13:05
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Fudbalski klub Partizan dobio je potvrdu UEFA vezano za redosled i dane odigravanja utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Vicešampion Srbije startovaće u kvalifikacijama za Ligu Evrope od drugog kola, a protivnik Partizana biće bolji iz dvomeča poljskog Zaglebja i bugarske Slavije.

Unija evropskih fudbalskih asocijacija dostavila je crno-belima redosled i dane odigravanja utakmica drugog kola pa će Partizan, kako je to ranije utvrđeno, biti domaćin u prvom meču bez obzira na ime rivala.

Prva utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Partizana i Zaglebja/Slavije na programu je 14. jula, a do 28. juna crno-beli su dužni da se izjasne o satnici.

U zavisnosti od toga ko će biti rival Partizana u drugom kolu revanš će biti igran 20. ili 21. jula.

Ukoliko plasman u drugo kolo obezbedi bugarska Slavija, revanš je na programu 20. jula, dok će u slučaju da Zaglebje eliminiše klub iz Sofije revanš sa Partizanom biti na programu 21. jula.

Revanš utakmica u Sofiji morala bi da počne najkasnije do 18 časova po srednjeevropskom vremenu, dok će Zaglebje u slučaju plasmana u drugo kolo do 1. jula moći da se izjasni o satnici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke