LE - Čuka već zna ko je čeka ako prođe dalje

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 30.06.2016.
20:04
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Čukaričkog tek treba da odmere snage sa Ordabasijem na startu kvalifikacija za Ligu Evrope, ali već danas možemo da konstatujemo ko će u drugom kolu biti rival boljem iz dvomeča srpske i kazahstanske ekipe.

vidi.hu
vidi.hu

Povezane vesti

Superligaš sa Banovog brda večeras igra prvu utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a ukoliko uspešno preskoči svoju prvu prepreku na putu ka grupnoj fazi naredna će biti mađarski Videoton.

Vicešampion Mađarske bio je više nego ubedljiv u prvom meču sa moldavskom Zarjom i slavio sa 3:0 (1:0), a na osnovu viđenog slobodno se može reći da Videoton ide u drugo kolo.

Moldavska Zarja bila je potpuno inferiorna na "Pančo Areni" pa je trijumf Videotona mogao da bude i mnogo ubedljiviji imajući u vidu da je mađarski sastav uputio 21 udarac ka protivničkom golu.

Gostujući sastav meč je završio sa devetoricom u polju pošto je sudija isključio dvojicu igrača Zarje, a Vidoton je do ubedljive pobede stigao upravo u završnici utakmice.

Kristijan Gereši doveo je Videoton u prednost u 18. minutu, a domaći su tek u završnici stigli do zaslužene pobede golovima Roberta Fečešina u 88. i 94. minutu.

Revanš je na programu za sedam dana, ali je teško verovati da će Zarja uspeti da nadomesti tri gola zaostatka i eliminiše objektivno kvalitetnijeg protivnika.

Podsećamo da je Videoton tokom nedelje pojačao svoj navalni red iskusnim srpskim internacionalcem Dankom Lazovićem koji će pravo nastupa u kvalifikacijama za Ligu Evrope imati od drugog kola.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke