Lazović: "Sale Ilić je klasa"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 23.04.2015.
23:57
Izvor: Sportske.net

Od Darka Lazovića se uoči "večitog derbija" i nije moglo očekivati drugo do izjave u kojima se izražava poštovanje prema protivniku i pohvale na račun najiskusnijeg iz redova Partizana.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Momak kojem je nedavno "sever" skandirao ime i prezime još jednom je dokazao zbog čega pod ruku sa fudbalskim kvalitetima u prvi plan iskaču i oni ljudski.

Darko Lazović će u subotu odigrati 12. "večiti derbi" a dva dana uoči utakmice govorio je i o protivniku, naravno, uz ogromnu dozu respekta.

"Naš večiti rival ima iskusan tim, mnogo je igrača za poštovanje, počevši od Saleta Ilića koji i u ovom godinama potvrđuje da je klasa, pa preko Stefana Babovića i ostalih... da ih ne nabrajam" kazao je Lazović.

Kada se gleda iskustvo crno-beli su u prednosti što potvrđuje i izjava Darka Lazovića, ali brzonogi Čačanin ne potcenjuje svoje saigrače i sebe.

"Igrački kadar nikad nije garancija uspeha, protiv crno-belih je sve moguće. Imamo kvalitet da pobedimo, nadam se tome jer bi bilo lepo da iz večitih derbija izađem sa pozitivnim skorom" zaključio je Lazović.

Derbi susret 24. kola Jelen Superlige zakazan je za subotu, 25. april, sa početkom od 18 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke