Lazović: "Novi ugovor nerealan, idem ako bude dobre ponude"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 09.01.2015.
21:51
Izvor: Sportske.net

Kapiten Crvene zvezde Darko Lazović poručio je da ne planira ostanak u klubu nakon isteka aktuelnog ugovora zbog čega pregovora oko nastavka saradnje sigurno neće biti.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Čelnici Crvene zvezde u četvrtak su poručili da će Darko Lazović najverovatnije ostati u klubu još šest meseci iako sa krilnim napadačem i kapitenom kluba tek treba da budu obavljeni razgovori.

Kada se uzme u obzir da Zvezda duguje ogroman novac svom kapitenu i da na leto neće moći da zaradi na njemu nejasan je račun koji su čelnici šampiona našli u tome da Lazović ostane u klubu do isteka ugovora a fudbaler pritom nema nameru da nastavi saradnju.

"O produžetku ugovora je malo nerealno da pričamo. Već sam jednom produžavao ugovor i šest godina biti u klubu je mnogo. Želim da se oprobam u jačim ligama. Tek me čeka razgovor sa upravom kluba po mnogim pitanjima, ali je nerealno da razmatramo nastavak saradnje" kazao je Lazović a prenose "Novosti".

Bivše Uprave su propustile priliku da Darka Lazovića prodaju za veliki novac a sve su prilike da će i aktuelna ostati vezanih ruku iako Čačanin tvrdi da bi do kraja prelaznog roka stvari mogle da se promene.

"Situacija je trenutno takva da ostajem do leta. Naravno, prelazni rok je tek počeo, sve je u opticaju. Ako se pojavi dobra ponuda otići ću" dodao je Lazović.

Crvena zvezda je do sada ostala bez četvorice fudbalera koji su bili deo tima u jesenjem delu sezone ali su stigla i pojačanja zbog čega kapiten veruje u odbranu trofeja.

"Sada su došli Luković i Anđelković, koji su ovde odrasli, a njihovo iskustvo i znanje svakako će pomoći mlađim igračima da se što bolje razviju. Šest bodova jeste mnogo, ali nije nedostižno. I veći minusi su se stizali, pa sam tako i ja optimista" zaključio je Lazović.

Fudbaleri Crvene zvezde otpočeli su pripreme za prolećni deo sezone u četvrtak a od sutra ih očekuje žestok ritam i dva treninga. Odlazak u Terme Čatež i provere sa ekipama Tolmina, Ankarana i Kopra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke