Lazović: "Najvažnije je da nismo izgubili od Portugala"

Autor: Beta Beta
utorak 26.03.2019.
11:40
Izvor: Beta

Reprezentativac Srbije Darko Lazović rekao je da je njegova ekipa odigrala dobru utakmicu u Lisabonu i da je najvažnije to što nije izgubila od Portugala.

Epa/Focke Strangmann
Epa/Focke Strangmann

Povezane vesti

Fudbaleri Srbije odigrali su sinoć u Lisabonu nerešeno 1:1 protiv Portugala, u drugom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

"Najvažnije je da smo ostvarili pozitivan rezultat i da nismo izgubili protiv jedne dobre reprezentacije, o njima ne treba trošiti reči, prvaci su Evrope. Odigrali smo dobru utakmicu taktički, dobro smo stajali defanzivno i u par napada smo ih ugrozili. Možemo da budemo zadovoljni, imali su i oni dosta šansi, imali smo sreće, ali smo tu sreću i zaslužili", rekao je Lazović novinarima.

Upitan da li mu je laknulo kada je najbolji igrač Portugala Kristijano Ronaldo zbog povrede izašao iz igre, Lazović je rekao da o tome nije razmišljao.

"Nisam tako razmišljao, u tom trenutku smo vodili sa 1:0 i nisam razmišljao o njemu kao o pojedincu. On je jedan od najboljih igrača na svetu, ali imaju oni mnogo kvalitetnih igrača koji su ušli i odigrali dobro. Najvažnije je da idemo kući neporaženi", dodao je Lazović.

Lazović je rekao da nema lakih protivnika u kvalifikacijama, kao i da veruje da njegova ekipa može da ostvari cilj i posle 20 godina plasira se na Evropsko prvenstvo, ako u svaku narednu utakmicu uđe kao u duele sa Nemačkom i Portugalom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Tuesday, 26.03.2019
18:02

Mitrović je špic iz šetzdesetih godina.Napad mora imati ili Jovića ili Prijovića.Ako se uigraju kontre i napadači budu pokretljiviji biće bolje jer se momci bore.Bolje što nije igrao Matić,usporio bi igru.Ovo rvanje Mitrovića sa defanzivcima liči na Lukakua za vreme Murinja.Ali to mora da promrni neki trener,ne selektor koji to nije.Juče da je Srbija imala bolji vezni red i Jovića mogla je i da pobedi.Portugalova odbrana šuplja totalno.Ovako,povukli se i branili se od ekipe koja ima slabu realizaciju.

avatar
saka7903
Tuesday, 26.03.2019
14:05

Sine moj i da ste izgubili sa napadačkom igrom nebi bila nikakva šteta,ali bod sa BUNKEROM POSTAVKJENIM OD STRANE NESTRUČNOG SELEKTORA JE VIŠE OD PORAZA.
SA ONAKVOM IGROM NEMA NAS NIGDE NA MAPI.