Lazović: ''Loše igram, od Čačka će biti bolje!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 28.09.2014.
10:59
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde, Darko Lazović, od početka tekuće sezone ne igra na onom nivou koji od njega očekuju navijači. I sam je svestan toga, ali veruje da će sutrašnji meč u njegovom rodnom Čačku biti prekretnica u pravom smeru.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Ostanak Darka Lazovića i Nejca Pečnika u Crvenoj zvezdi ovog leta, mnogi su tumačili kao možda i najveći dobitak crveno-belih u minulom prelaznom roku.

Međutim, još uvek je evidentno da i pored dobrih rezultata Zvezde, ni jedan ni drugi još uvek ne pokazuju sve što imaju u svom repertoaru i na šta su navijači crveno-belih odavno navikli.

Darko Lazović ne beži od takvih ocena, samokritičan je, jer je i sam svestan da može mnogo bolje. Zvezdu sutra očekuje gostovanje Borcu u Čačku, Darkovom rodnom gradu, pa bi taj duel mogao da se pokaže i kao kljulčni za Lazovićev povratak u pravu formu.

On veruje da će tako i biti i da će njegovim Čačanima upravo od njega pretiti najveća opasnost.

''Svestan sam slabih igara i jasno je da nisam zadovoljan. Moj učinak može i treba da bude bolji, a nadam se da je ovaj meč trenutak za pomak i to na mestu gde sam se fudbalski afirmisao'', istakao je Lazović i ističe da mu mnogo znači podrška trenera Lalatovića.

Podsetimo, derbi sedmog kola Superlige na programu je u ponedeljak od 19 časova.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke