Lazović: "Lepo je biti deo spektakla"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 06.09.2014.
16:03
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Krilni napadač Crvene zvezde Darko Lazović rekao je da je duel sa Spartakom dobro došao ekipi tokom pauze u šampionatu i da su se igrači osećali prelepo zbog toga što su bili deo spektakla na otvaranju novog stadiona.

Beta/Srđan Stevanović
Beta/Srđan Stevanović

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde u petak su imali priliku da duelom sa moskovskim Spartakom otvore novi stadion tog ruskog premijerligaša.

Iako je rezultat bio u drugom planu izabranici Nenada Lalatovića uspeli su da ostanu neporaženi a u završnici meča mogli su i do čitavog plena.

"Rezultat nam nije bio u prvom planu, ali možemo biti zadovoljni i rezultatom, i kvalitetnom utakmicom koju smo imali, a koja nam je bila potrebna u ovoj pauzi u prvenstvu. Mislim da smo na terenu pokazali da možemo da igramo dobar fudbal. Na kraju smo mogli i da pobedimo i da izgubimo, mislim da je rezultat realan" rekao je Darko Lazović.

Krilni napadač Crvene zvezde posebno se obradovao zbog činjenice da je Spartak odlučio da duelom sa šampionom Srbije otvori velelepni fudbalski objekat na kojem će se igrati i mečevi Svetskog prvenstva 2018. godine.

"Drago nam je što smo bili deo ovog spektakla, jer lep je osećaj učestvovati na ovakvoj utakmici" zaključio je Lazović uz konstataciju da se ekipa okreće predstojećem prvenstvenom duelu sa Napretkom u Kruševcu.

Fudbaleri Crvene zvezde posle četiri odigrane utakmice u domaćem šampionatu zauzimaju drugu poziciju na tabeli sa 12 osvojenih bodova a prvi je Partizan zbog bolje gol razlike.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke