Lazović ima recept za Zvezdu!

Autor: Darko Mitrović
sreda 28.11.2018.
13:32
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Dok odbrojavamo sate do početka utakmice između Napolija i Crvene zvezde, atmosferu dodatno podgreva i bivši vezista crveno-belih.

Beta/Cesare Abbate/ANSA via AP
Beta/Cesare Abbate/ANSA via AP

Povezane vesti

Darko Lazović već četvrtu sezonu uspešno igra u Đenovi, odlično se snašao u Italiji posle odlaska iz Zvezde, pa je i njegovo mišljenje zanimljivo uoči večerašnje utakmice u Napulju.

U izjavi ''Novostima'' koju danas prenose i italijanski mediji, Lazović je crveno-belima poželeo da ponove partiju kao protiv Liverpula. A onda je sve moguće...

''Pobedom nad Liverpulom igrači Zvezde su prirodno povećali ambicije i navijačima podgrejali nade. Međutim, ne bi trebalo da im se stavlja pritisak moranja na leđa, jer je Napoli favorit.

Treba da se igra hrabro i otresito kao protiv Liverpula i da igrači uživaju u fudbalu i Ligi šampiona. Naravno, u fudbalu su sva čuda moguća. Treba verovati u njih. Kao što kažu navijači, neka borba bude neprestana'', izjavio je Lazović.

Adut Napolija biće i velika podrška sa tribina, ni Zvezdina neće izostati, pa se očekuje sjajna atmosfera na ''San Paolu''.

''Jug je to, navijači Napolija su najvatreniji, i sigurno je da će napraviti sjajnu atmosferu. Igrači Zvezde su navikli na to, ne verujem da će ih to saseći'', poručio je Lazović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanja Duduk
Wednesday, 28.11.2018
15:35

Bas tako. Zasto se nebi vratio? I ovako smo mrsavi po desnom krilu. Igrao bi 100% . A i Zvezda bi platila posteno za njega uz platu koju ima i tamo

avatar
Südkurve München
Wednesday, 28.11.2018
14:43

Vrati se ti u Zvezdi, primaces istu platu kao i u Djenovi