Lazović: "Agresivno i na pobedu"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 19.07.2014.
17:44
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Krilni napadač Crvene zvezde Darko Lazović poručio je da će ekipa u večerašnji duel sa Mehelenom ući maksimalno angažovano i agresivno, i sa željom da pobedi, iako je reč o kontrolnom susretu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde večeras gostuju belgijskom Mehelenu u sklopu priprema za novu sezonu. Biće to četvrti kontrolni meč za crveno-bele koji su do sada upisali dva trijumfa u Sloveniji i jedan remi u Belgiji sa ekipom Genka.

"Videlo se da je Genk u ovom trenutku težak protivnik za nas jer se njima približava prvenstvo, a mi smo tek na polovini priprema. Što se toga tiče, možemo biti zadovoljni kako smo odigrali tu utakmicu" komentariše Darko Lazović.

Šampiona Srbije večeras očekuje duel sa još jednom belgijskom ekipom, timom Mehelena na čijoj klupi sedi Aleksandar Janković, bivši strateg Crvene zvezde.

"Na sličnom su nivou spreme kao i Genk, očekujemo sličnu utakmicu, agresivnu pre svega. I mi moramo ući agresivno, iako nismo spremni za 90 minuta takve igre, ali svaku utakmicu moramo shvatiti maksimalno i naravno da idemo na pobedu. Očekuje nas dosta naših igrača, naš trener, i biće sigurno jedna dobra utakmica" poručuje Lazović.

Nenad Lalatović odlučio je da pred utakmicu igrači odrade lakši trening na kojem je igran "nožni tenis" u kojem, prema rečima Darka Lazovića, prednjače Milijaš, Kovačević i on.

"Prija posle teških treniga odraditi jedan lakši. Igrali smo tenis, bilo je dosta zanimljivo. Rakić je prednjačio, ali mislim da smo Milijaš, Kovačević i ja pokazali da smo dosta bolji od Rakića, Pavićevića i Petkovića" zaključio je Čačanin.

Večerašnji duel Mehelena i Crvene zvezde zakazan je za 19 časova a ekspediciju beogradskog kluba nakon te utakmice očekuje povratak u Beograd a onda i nastavak priprema.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke