Lazetić sprema iznenađenje, može li Partizan sa ovim timom do polufinala?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 13.03.2019.
11:04
Izvor: Sportske.net

Trostruki uzastopni osvajač nacionalnog Kupa naći će se danas na ozbiljnom ispitu u Kruševcu. Šta je Žarko Lazetić spremio za "Čarapane"?

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Nisu se nadali u Humskoj da će četvrtfinalni okršaj u Kupu Srbije dočekati bez šefa struke, ali su dva uzastopna poraza u prvenstvu rezultirala ostavkom Zorana Mirkovića.

Uzalud je klupsko rukovodstvo ubeđivalo Batu, Partizan će danas u Kruševcu nastupiti bez doskorašenjeg trenera, a na klupi će sedeti Žarko Lazetić pošto je i Gordan Petrić napustio klub.

Ovo nije prvi put da Žarko Lazetić preuzima ekipu u momentu kada Partizan ostaje bez trenera. Početkom avgusta prošle godine vodio je tim u duelu sa lučanskom Mladosti (0:0) kada su crno-beli završili saradnju sa Miroslavom Đukićem.

Lazetić je na jučerašnjoj konferenciji za medije rekao da mu je Bata Mirković pomogao u pripremi današnje utakmice, a dobra vest je da se važni igrači koji su propustili duel sa Voždovcem vraćaju u tim.

Na gol se vraća Vladimir Stojković, a svoja mesta u zadnjoj liniji zauzeće još Mark Valijente i Nemanja G. Miletić. Jedino ostaje dilema oko toga ko će na poziciju desnog beka, jer Nemanja R. Miletić još nije spreman.

Očekivano bi bilo da iskusni Miroslav Vulićević zauzme mesto kraj desne aut linije, ali postoje indicije da će Lazetić na tu poziciju staviti mladog Zlatana Šehovića koji primarno igra na poziciji levog beka.

U vezni red bi trebalo da se vrati Danilo Pantić koji je posle dve utakmice koje je počeo na klupi za rezerve konačno trebalo da zaigra od prvog minuta.

Nebojša Kosović će ostati bez mesta u startnoj postavi, pošto se očekuje da centralni deo veznog reda pokriju Saša Zdjelar i Aleksandar Šćekić. Utakmicu u Kruševcu trebalo bi još da počnu Goran Zakarić, Nemanja Nikolić i Rikardo Gomeš.

Partizan sastav

Partizan: Stojković, Šehović, Valijente, Pavlović, N. G. Miletić, Zdjelar, Šćekić, Zakarić, Pantić, Nikolić, Rikardo Gomeš.

Četvrtfinale Kupa Srbije između Napretka i Partizana igra se danas od 15 časova i 30 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 13.03.2019
15:44

Ako se prekopira scenario sa poslednjeg derbija sve je moguce.

avatar
RIP KOBE
Wednesday, 13.03.2019
14:36

time ne da nam je smesan vec je komican! uprava napolje!