Lazetić pozdravio Batu, a šta kaže o sukobu sa Nikolićem?

Autor: Darko Mitrović
sreda 13.03.2019.
17:46
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

U Partizanu se sad lakše diše...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Posle iznenadnih ostavki trenera Mirkovića i sportskog direktora Ilieva, crno-beli su imali veoma malo vremena za nesmetanu pripremu utakmice četvrtfinala Kupa protiv Napretka u Kruševcu.

Ali, ni to, kao ni veoma loš teren, nisu danas omeli crno-bele da dođu do ubedljive pobede od 4:0 i plasmana u polufinale.

Ekipu je sa klupe vodio Žarko Lazetić, koji je posle meča u izjavi za TV Arena Sport uputio pozdrav svojim dojučerašnjim saradnicima - šefu Zoranu Mirkoviću i Gordanu Petriću.

''Teška utakmica za nas u psihološkom smislu... U prvih 15 minuta ništa nismo mogli, što zbog lošeg terena, što zbog nas. Nismo imali problem sa igrom ni na prethodnim utakmicama, ali sada je došao rezultat.

Pozdrav za Batu Mirkovića i Gordana Petrića. Uradili su mnogo za Partizan. I Bata je pomogao da se spremi ovaj meč, i neke od akcija su njegove'', istakao je Lazetić.

Neposredno pre prvog Partizanovog gola, na isteku prvih pola sata igre, Lazetić je imao verbalni sukob sa Nemanjom Nikolićem, zbog čega je par minuta kasnije Nikolić morao van terena, iako je asistirao Zakariću za vodeći gol.

''To je nešto interno. Ne bih iznosio ništa, sve ćemo rešiti u svlačionici'', kratko je prokomentarisao Lazetić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Душан Терић
Wednesday, 13.03.2019
20:02

Umisljen igrac I samo jos fali da ovaj umisli da je trener I gotovi smo. Alibi pobeda taman da uprava malo spusti lopte. A u stvari jalova igra I svaka prilika go. Uprava napolje