Lazetić otišao ponosno, Nađ novi trener!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 31.10.2019.
19:38
Izvor: Sportske.net

Smena u Partizanovoj filijali, sad već stari trener kaže da prosto to nije bilo to.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Ekipa Teleoptika igra veoma loše na startu Srpske lige Beograd, imaju samo 9 bodova nakon 11 mečeva, a nakon svega je otišao Žarko Lazetić.

Ovaj stručnjak je vodio čak i prvi tim Partizana do dolaska Sava Miloševića je imao loš početak i moralo je da dođe do smene.

Novi trener Teleoptika je Albert Nađ, takođe nekadašnji fudbaler Partizana.

Nađ će pokušati da izbori opstanak u Srpskoj ligi Beograd.

Lazetić je za Sportske rekao da je ostavku ponudio pre dve nedelje, posle pobede nad Voždovcem u kupu, jer je to bio uspeh, ali da u prvenstvu to prosto nije bilo - to.

"Rekao sam im da ne želim da budem problem. Oni su čekali pravo rešenje i dočekali su ga u Albertu Nađu. Što se mene tiče, nemam negativnih osećanja.Došao sam u Teleoptik kada je već ispao u treću ligu, kada je otišlo 20 igrača i napravljen je plan da ova godina bude tranziciona, a sledeće da se pojuri druga liga.

Nažalost, rezultati nisu bili na nivou reputacije kluba i neminovno je došlo do razlaza. Ima mnogo drugih razloga zbog kojih rezultata nije bilo koji apsolutno ne zaslužuju ni spominjanje...

Paradoks je da smo najbolje igrali protiv najboljih protivnika kada smo imali fer uslove, kao sto je Kup utakmica sa Voždovcem. Želim da se zahvalim svima na pomoći i podršci, stručnom štabu, medicinskom osoblju, svima u klubu od ekonoma preko direktora Vazure i predsednika Teleoptika Koviljka Hajdera.

Posebnu zahvalnost dugujem igračima, na posvećenosti, energiji i zajedništvu koje su pokazali. Uživao sam svakodnevno u radu sa njima i biću najveći njihov navijač, siguran sam da ce uz novog trenera prevazići sve trenutne probleme.

Ja sam u kontinuitetu četiri godine kao trener u Partizanu. Bio sam pomoćnik Ivanu Tomiću, pa vodio jednu godinu kadete (uzeta titula) pa jednu godinu omladince (generacija iz koje su izašli Marković, Đerlek, Kokir, Šehović, Milosavljević, Janković...), pa opet pomocnik Miroslavu Đukiću i Zoranu Bati Mirkoviću, dok pre šest meseci nisam preuzeo Teleoptik.

Ponosan sam kako sam branio boje kluba i želim svima u FK Partizan i Teleoptik sve najbolje u budućnosti. Nastavljam sa edukacijom za UEFA Pro Licencu, sa edukacijom na svakodnevnom nivou i spreman čekam neke nove izazove
", rekao je Žarko Lazetić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke