Lazetić: "Cilj je da stvorimo igrače za Partizan"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 11.04.2019.
15:07
Izvor: Sportske.net

Odmah nakon stupanja na novu dužnost Žarko Lazetić je predočio koji će mu biti ciljevi kao treneru Teleoptika.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan zahvalio se Milanu Ristiću na svemu što je uradio u Teleoptiku i danas imenovao Žarka Lazetića za novog šefa struke prvoligaša iz Zemuna.

Odmah nakon potpisivanja ugovora Lazetić je predočio koji će mu biti ciljevi na novom zadatku.

"Moja želja kao trenera Teleoptika je da stvorimo igrače za prvi tim FK Partizan koji izlaze iz  podmlatka i koji će jednom lepršavom igrom koju želim da stvorim biti konkurentni za ozbiljne igračke pozicije", rekao je Lazetić.

Ugovor je potpisan na dve godine.

"Posebna mi je čast što sam imenovan za takvu odgovornu poziciju, potpisao sam ugovor na dve godine i to će ostaviti dovoljno prostora za rad i stvaranje novih igrača", dodao je Lazetić.

On ekipu Teleoptika preuzima u jako teškom momentu jer se "Optičari" nalaze na 14. poziciji na tabeli i vode grčevitu borbu za opstanak u Prvoj ligi Srbije.

"Budući da je ostalo pet kola do kraja i da pogledom na tabelu deluje kao da smo ispali, moje je da sada svakim treningom damo maksimum, a da ne govorim da želimo da izvučemo najbolje iz preostalih utakmica", kazao je Lazetić.

Lazetić je u tekućoj sezoni dva puta preuzimao prvi tim Partizana, nakon odlaska Miroslava Đukića, a potom i nakon odlaska Zorana Mirkovića. Crno-bele je vodio u duelima sa ekipama Mladosti (0:0), Napretka (4:0) i subotičkog Spartaka (1:3).

"Mislim da je ovo najbolji put za mene kao trenera i igrače i samim tim još jednom ističem da sam počastvovan imenovanjem", zaključio je Lazetić.

Priliku da debituje na klupi Teleoptika Žarko Lazetić će imati narednog ponedeljka na gostovanju Trajalu u Kruševcu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke