Lazar Pavlović ne stavlja sebe u prvi plan, ali ovaj gol mu se baš dopada

Autor: Darko Mitrović
sreda 11.03.2020.
20:31
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Mladi vezista crno-belih juče sjajno iskoristio ukazanu priliku.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

U odsustvu povređenih Sejdube Sume i Bibarsa Natha, glavni kreator Partizanove igre postao je talentovani, 18-godišnji Lazar Pavlović.

On je sinoć bio starter protiv subotičkog Spartaka u meču osmine finala Kupa Srbije i sa dva gola dao ogroman doprinos ubdljivom trijumfu Partizana od 4:0 i plasmanu u četvrtfinale.

Dan posle, vidno je zadovoljan, ali je i svestan da takve partije treba da prikazuje u kontinuitetu da bi utisak bio kompletan. Ipak, čini se da je drugi gol koji je postigao nešto najlepše što će pamtiti iz ovog meča.

''Strpljiv sam i treniram naporno. Čekam svoju šansu i nadam se da sam je donekle iskoristio u utakmici Kupa protiv Spartaka

Ovo su moja prva dva gola za prvi tim Partizana i zbog toga je osećaj posle pobede nad Spartakom još lepši.

Onaj drugi gol iz 56. minuta je bio baš efektan... Ne bih želeo da ističem svoju igru u prvi plan, jer je ovo trijumf tima i jasno je da je ispoštovano sve što smo se dogovorili u svlačionici'', ističe Pavlović.

Naravno, mnogo mu znači što je u ekipi sa tako kvalitetnim vezistima kao što su Natho i Suma.

''Od Sume i Natha svaki igrač može samo da uči. Ja sam još mlad, a trener će da odluči kada će i koliko minuta da mi poveri na terenu. Igram na poziciji plejmejkera u ekipi i moje je da stvorim što više prilika saigračima '', istakao je Pavlović, a prenose ''Novosti''.

Ako ste propustili, sve golove sa jučerašnje utakmice možete da pogledate OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 11.03.2020
23:04

Odavno neki srpski klub nije imao tako kvalitetne vezne igrače poput Natka i Sume i L.Pavlović ima privilegiju da uči od takva dva majstora fudbala.