Lazar Marković čestitao Zvezdi titulu: ''Na njima je da li je regularno ili ne''

Autor: Beta Beta
subota 30.05.2020.
20:07
Izvor: Beta

Fudbaler Partizana Lazar Marković čestitao je danas Crvenoj zvezdi na tituli šampiona Srbije, ali je ostavio otvorenim pitanje da li je to regularno ili ne.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Crvena zvezda je u petak pobedila Rad i tri kola pre kraja obezbedila novu titulu šampiona Srbije.

"Titulu uvek ciljamo. Nismo zadovoljni drugim mestom, ali tako je, kako je, Zvezda je osvojila titulu, čestitam im. Da li je bilo regularno ili ne, na njima je, i to je to", rekao je Marković posle utakmice protiv Mladosti u razgovoru sa portparolom Partizana.

Zajednica klubova Super i Prve lige je prethodno odlučila, a Fudbalski savez Srbije potvrdio, da se usled pandemije korona virusa do kraja igraju samo preostale utakmice regularnog dela sezone, ne i plej-of.

Crvena zvezda je u trenutku prekida takmičenja u martu, a četiri kola pre kraja regularnog dela, imala 11 bodova više od drugoplasiranog Partizana.

Partizan je u prvoj utakmici posle pauze pobedio Mladost iz Lučana sa 4:1.

"Dobro smo igrali, dobro se osećali i sada idemo da osvojimo Kup. A, što se tiče ovog prvenstva, tako je, kako je. Drugi smo i to je okej", kazao je Lazar Marković.
-
Baner 8

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

20 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Peca Partizan
Monday, 01.06.2020
21:03
avatar
⭐♦ povratka kralja
Sunday, 31.05.2020
12:41

Da je ovo ozbiljna drzava, ova prevara bi bila privedena u policiju da da izjavu o tome kako i sta zna. A ne ovako da se pravi pametan u javnosti.

avatar
DjoleKG
Sunday, 31.05.2020
08:00

Da je regularnosti partizan bi bio 5 ili 6 u ligi ali su se na mufte morale izgurati mlade "vrhunske" nade koje čim odu u evropu dođu do "izražaja"... Dok je crno bele mafije Niš,Kruševac i ostali teško da mogu da se nadaju Evropi...

avatar
milutun
Sunday, 31.05.2020
06:08

Не него су ваше титуле са Толом заслужене

avatar
Realni Arthur
Sunday, 31.05.2020
02:31

Znaci, i sad kad zaista Partizan bas lose igrao, vecinu bodova prokockao na svom terenu, javlja se covek koji zaista najmeanje bi trebao da prica, i umesto lepo da kaze da je Zvezda zasluzila titulu, jer je igrala bolje, igrala Ligu Sampiona, imaju bolji tim, on ce da drzi lekcije o moralu. Pa Markecu izgleda jos zivis u onoj eri Karadzica i onog iz Kule, kad je bas bilo ociglednih namestanja. Mislim da prvo bi trebao da se pokrijes usima, jer si dosao kao najvece pojacanje, a ostao si u senci, mladog Stevanovica, za Sumu da ne pricamo, jer je izmislio fudbal za tebe, ti si prijatelju o vim godinama ko Toske pred kraj karijere. Ali, otom potom, e sad bas bih hteo da uzmemo i Kup pa da ti slusam jos jedan pametan komentar. Zapravo, mali covek, jos manji fudbaler, moram da te podsetim na tvog bivseg kapitena Ilica, idi molim te kod njega da te malo obrazuje i nauci kako se cestita, jer i kad izgubis i kad pobedis bi trebalo biti veliki, a ti to definitivno nisi. Za ovu godinu, cao , a za sledecu sto posto sam siguran da te necu videti u ovoj ligi, nisi ti za bolje ali Turska, Ceska, Poljska a mozda i Bugarska ti ne gine. Samo da se razumemo, isti ovakav komentar bi napisao i da je neki Zvezdas izjavio, da ne bude da imam nesto protiv Partizana, Cenim Partizan od mog detinjstva i najlepse pobede ali i najtezi porazi su mi bili protiv vas, a to je negde od vremena Zavisica, Trifunovica, Prekazija pa na ovamo, ali verujte, nikada nisi mogao da cujes ovakve niske komentare, ni kad su izgubili po 3:0 od Zvezde a ni kad su dobili, ni kad su za malo ispali iz lige ali ni kad su postali sampioni, zato budi sportista pre svega, i nemoj da svoju nemoc pokrijes teorijama zavere.

avatar
enky
Sunday, 31.05.2020
10:40

Realni nemoj se više nikad javiti,znam bolje od tebe u to sam siguran počev od miljana do ovog lažnog dr. više od pola titula niste trebali osvojiti, cela bivša juga a i sada svi znaju kako i na koji naćin vi to osvajate, kao neka razlika u bodovima merilo, pa vi to na vreme odradite, jer one godine mala razlika pa vas Voždovac sa Stolicom na čelu oladio i sad se na vreme osigurate, nije mi je jasno što spominjete toleta, pa vi ste onda bili jad da ne bi vama dali titulu kao onu posleratnu poklonjenu, tad vam je ekipa bila za druge lige, a mi za vas real madrid. Jesmo i mi kiksali gdje ne treba, ali se u derbijima videlo ko je bolji, pa u zadnja tri niste imali ni tri šuta prema golu. Čestita se boljem ako nisi znao.

avatar
Realni Arthur
Monday, 01.06.2020
14:23

Priajtelju, cenim tvoje misljenje, ne moramo da se salzemo, ali stvarno ne razumem zasto si agresivan, ti mislis da to nije tako, lepo ojasnis kao sto si objasnio, ali ono "nemoj se vise nikad javiti" stvarno ne razumem! Isto slazem se da za vreme toleta imali smo bas slab tim, ali nemoj mi pricati o Miljanu aman, pa i o titulama, '89.'90 i 91, pa nismo li i tada zasluzili da budemo prvi???? pozdrav

avatar
Deki.Stankovic.5
Sunday, 31.05.2020
18:53

Ma ti si nasao da mu pricas,ovoliki komentar a nista nisi rekao,ustvari ne znas ni sta pises.Uhvatili se za derbi pa to ti je,kad nema sta drugo,tesite se,to niko ne moze da vam zabrani.A ovo Miljanu i titulama to samo mogu bolesnici da pisu na nivou Koprivice!Nikada nam niste bili ni do kolena i to je jedna cinjenica i realnost a sve ostalo sto pises smehoteka,mislis da nesto znas a pojma nemas!

avatar
Vidicnemanja
Sunday, 31.05.2020
16:25

Kako se brzo zaboravise oni silni nepostojeci penali za zvezdu.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Sunday, 31.05.2020
00:14

Propali fudbalercic pokusava da bude duhovit. Ono pod Toletom je bilo regularno, to je bitno. :D

avatar
Deki.Stankovic.5
Saturday, 30.05.2020
23:08

Izuzetno smesan momak,i izuzetno glupa izjava cisto da potvrdi ono sto svi misle o njemu!

avatar
noname
Saturday, 30.05.2020
21:44

posle one lakrdije sa Indjijom sve je bilo jasno!

avatar
DVA HRAMA
Saturday, 30.05.2020
20:39

Uopste nema potrebe da komentarisete to kad vas neko krade, a kamoli da im cestitate iako jeste bilo ironicno, sve ove njihove radnje ce uskoro biti drakonski kaznjene i to ce biti osveta svih nas, sve ce biti naplaceno.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Sunday, 31.05.2020
00:15

Kako bese ? Junska odluka ? :D Tuzilastvo ? Izbacice Zvezdu iz Evrope i lige i igrace partizai ? :D Hahhahahahahaha

avatar
⭐♦ povratka kralja
Sunday, 31.05.2020
16:45

Realnije je nasih 10 u nizu nego tvoje junske odluke i tuzilastva. :D

avatar
DVA HRAMA
Sunday, 31.05.2020
09:28

Ne nego deset titula u nizu Hahaha Ako ti stvarno verujes u to, onda stvarno...

avatar
Tyrion
Saturday, 30.05.2020
20:16

Vidi lazni igrac prica o regularnosti! Da su pustili da se igra do kraja regularno pitanje koji bi vi zarsili mozda 5-6 ovo vama vise odgovara!