Latal blista: "Osim te jedne greške, sve je bilo kako treba"

Autor: Pavle Knežević
utorak 07.08.2018.
23:03
Izvor: Sportske.net

Trener Spartaka iz Trnave bio je prezadovoljan urađenim na "Rajku".

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Radoslav Latal je pre meča govorio da je Crvena zvezda izraziti favorit protiv njegovog tima, ali je posle večerašnjih 1:1 bio očekivano prezadovoljan ostvarenim u Beogradu.

"Naravno da sam vrlo zadovoljan rezultatom, ali sam svestan da je ovo tek prvo poluvreme. Znamo kvaltiet Crvene zvezde i znamo šta nas čeka u revanšu. Zadovoljan sam poslom koji je obavila odbrana, osim te jedne greške kada je izgubljena lopta na sredini terena i kada je napravljen penal.

Mi smo računali na kontranapade i prekide i iskoristili smo jednu kontru odmah posle primljenog gola i do kraja poluvremena je sve bilo kako treba. Na početku drugog poluvremena smo izdržali pritisak Zvezde. Posle se utakmica smirila i odigrali smo kako smo želeli, tako da sam vrlo zadovoljan rezultatom
", rekao je Latal.

Trener slovačke ekipe nije želeo da izdvaja pojedince.

"Ovo je bio timski rad, kolektiv je bio motivisan. Imamo i mnogo utakmica za sobom. U prvenstvu malo teže ide, ali ove utakmice su motivacija za ove igrače, tako da je i kolektiv bolji u njima", rekao je on.

Jedan od novinara primetio je da je Zvezda odigrala najslabiju evropsku utakmicu do sada, a da se Trnava oslanjala samo na odbranu.

"Mi smo došli sa poštovanjem i smatramo Zvezdu za izrazitog favorita i tražili smo danas dobar rezultat i to smo ostvarili. U revanšu ne moramo da postignemo gol, biće nam dovoljno i 0:0, tako da ćemo i u revanšu igrati sa istom ovakvom odbranom", rekao je Latal.

Slovački novinar je pitao Latala da li sanja prolazak dalje, iako Zvezdu smatra favoritom.

"Cilj je bio da se postigne povoljan rezultat da bismo ponovo rasprodali stadion i da se ponovo napravi praznik fudbala u Trnavi, jer dolazi veliko ime. Imamo san, ali nas čeka veliki posao u narednih sedam dana", rekao je Latal.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
biTan
Wednesday, 08.08.2018
11:20

Zasto svi pricaju da je Zvezda lose igrala? Gledao sam ceo mec,Zvezda je igrala sasvim dobro,cak je imala kombinovane napade gde su ucestvovala po 3,4 igraca,pa ljudi su nam sutnuli 2 puta u okvir za citav mec. Zaboravljate da je Zvezda pogodila i stativu? Falila je bolja realizacija,znaci samo jedan iskusan napadac,Radonjic nije iskoristio opet cistu priliku 1 na 1 sa golmanom.. ne znam zasto svi kukaju na igru,kad je ona super,samo fali kao sto sam rekao iskusan napadac. Trnava sa ovakvom igrom se ne moze izvuci,pa Legija ih je sa dva igraca manje nadigrala. Pa Zvezda da je igrala ko Trnava ne bih bio zadovoljan. Mi smo se prosle godine branili protiv Arsenala,ali smo imali mnogo prilika za gol i nismo faulirali kao Slovaci. Pa Trnava kad bi igrala ovako grubu igru protiv nekog kluba iz liga petice,garant bi ostali sa igracem manje. Pa onakav otvoren nalet sa podignutim djonom na Azara,Aguera,Mesija,itd, odmah crveni...

avatar
Nemanja VidiiiiicNo1
Wednesday, 08.08.2018
10:40

Jel si ih ti ucio da svaki aut izvode po minut i da za sve padaju,guraju,samaraju i leze dole?vidis te stvari se vrate,aamo polako

avatar
Bianconeri Belgrado
Tuesday, 07.08.2018
23:05

Takticki izdominirao Spartak,iako moram priznati ni ja to nisam ocekivao,bas su dobro odigrali.

avatar
SvetskiSampion
Tuesday, 07.08.2018
23:04