Lalatoviću ispunjena još jedna želja, novo pojačanje!

Autor: Beta Beta
utorak 28.07.2020.
14:23
Izvor: Beta

Vojvodina značajno ojačala sastav nekoliko dana pred početak nove sezone.

2020 Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
2020 Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Fudbalski klub Vojvodina potpisao je danas dvogodišnji ugovor sa povratnikom Novicom Maksimovićem, dosadašnjim igračem Panioniosa.

"Jako sam srećan što sam se vratio. O veličini kluba ne treba mnogo da pričam, jer zna se da je jedan od najvećih u Srbiji. Ovde sam proveo najlepši deo svoje karijere, tokom kojeg smo imali vrhunske rezultate. Dva puta zaredom smo stizali do plej-ofa Lige Evropa, a nadam se da ćemo ovoga puta imati malo više sreće, pogotovo što se tiče žreba, pa da probamo da udjemo u grupnu fazu", rekao je Maksimović za sajt kluba.

Maksimović ima 32 godine i igra na poziciji zadnjeg veznog, a u Vojvodini je već bio od 2015. do 2017, kada je otišao prvo u kazahstanski Atirau, a potom i grčki Panionios.

Naveo je da mu neće biti potrebno mnogo vremena da se uklopi.

"Sa (trenerom Nenadom) Lalatovićem sam radio i prošli put, tako da mi neće biti potrebno mnogo vremena da se prilagodim. Poznajem dosta igrača, kao i članove stručnog štaba, tako da jedva čekam da istrčim na teren i dam svoj maksimum", kazao je Maksimović.

Vojvodina je dan ranije angažovala još jednog povratnika, Vladimira Kovačevića, koji je od 2017. nastupao za Kortrajk u Belgiji i moldavski Šerif.
-
Baner 1

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke