Lalatovićev spisak pojačanja, jedno ime iz Partizana!

Autor: Darko Mitrović
sreda 22.07.2020.
17:34
Izvor: Sportske.net, dnevnik.rs

Da li će se najnovija promena na čelu kluba odraziti na realizaciju ovog plana?

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Preneli smo ranije danas, iznenađujuća vest stigla je danas iz Vojvodine - predsednik kluba Vojislav Gajić je podneo ostavku u jeku letnjeg prelaznog roka, a za vršioca dužnosti predsednika imenovan je Dragoljub Samardžić.

Podsetimo, Vojvodina nema ni sportskog direktora posle odlaska Nikole Lazetića, pa je posao oko dovođenja pojačanja na generalnom direktoru Dušanu Bajatoviću i treneru Nenadu Lalatoviću.

Šef struke Vojvodine je već napravio spisak pojačanja, odranije je bilo poznato da su na tom spisku Novica Maksimović iz Panioniosa i Vladimir Kovačević iz Kortrajka, ali ono što je posebno zanimljivo da Lalatović želi i jednog fudbalera Partizana.

Novosadski ''Dnevnik'' prenosi da je u pitanju krilni napadač Đorđe Ivanović, ali i kapiten Mladosti iz Lučana Miloš Šatara.

Ivanović nije uspeo da se kod Sava Miloševića izbori za mesto standardnog prvotimca, uzgred i konkurencija na njegovoj poziciji je velika, tu su i Asano, Lazar Marković, Filip Stevanović, sada i Nikola Čolić, pa odlazak Ivanovića ne bi bio veliko iznenađenje, iako on na aktuelnim pripremama pokušava da se nametne.

Ali, nova okolnost u celoj priči je da je, kako rekosmo na početku, Vojvodina promenila predsednika, a naredni dani pokazaće koliko će to uticati na poteze u prelaznom roku.
-
kosarka

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 23.07.2020
10:44

vojvodinu jedino moze da spasi da lalatovic prodje doping test u kvalifikacijama za LE, inace ce da im rasturi klub.

avatar
Marko Kralj
Wednesday, 22.07.2020
23:46

Satara preozbiljan stoper, za Ivanovica nisam bas siguran ali ajd ako Lalat kaze