Lalatovićev osvrt na dosadašnje susrete sa Partizanom: ''Bili smo mnogo bolji...''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 13.05.2019.
15:06
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Trener Radničkog objasnio zbog čega veruje u plasman njegovog tima u finale Kupa i pored nepovoljnog rezultata iz Humske.

Beta/Saša Đorđević/Ev
Beta/Saša Đorđević/Ev

Povezane vesti

Istorijski uspeh ostvario je Radnički ove sezone u Superligi Srbije, osvajanjem drugog mesta na tabeli, a u sredu će protiv Partizana na svom ''Čairu'', pokušati da uđe i u finale nacionalnog Kupa i ostane u trci za drugi trofej.

Prvi meč je završen rezultatom 1:0 u korist Partizana, ali u Nišu su optimisti da mogu da nadoknade ovaj zaostatak, osokoljeni boljim rezultatima od Partizana tokom takmičenja u Superligi.

''Optimizam je kod igrača sa dobrom osnovom, jer smo tokom prvenstvene sezone u tri susreta, dva u regularnom delu i jednom u plej-ofu, bili mnogo bolji od Partizana - savladali smo crno-bele i u Beogradu i nedavno na 'Čairu', jednom igrali nerešeno, tako da posle tog minimalnog poraza u Kupu gajimo nadu da možemo da nadoknadimo prednost renomiranog rivala i izborimo plasman u finale'', poručio je trener Radničkog Nenad lalatović u izjavi za ''Žurnal''.

Tom prilikom, on je najavio da će Radnički u sredu nastupiti u najjačem sastavu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svojnasvome
Monday, 13.05.2019
16:47

O da.....s tim da vam nije priznat gol (najpre ponisten) zbog cistog ofsajda, taj mec ne bi pobedili....a kad bese 2-2 izgubili bi, da je mazic svirao penal kada je pavkov odbraio gol rukom ispred samog gola.....

avatar
pfc11
Monday, 13.05.2019
16:46

JESTE DVA PUT STE PRESLI CENTAR U BEOGRAD.

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Monday, 13.05.2019
16:39
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 13.05.2019
15:52