Lalatovićev odgovor ''čika Miši'', uskoro odlazi?!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 27.02.2020.
11:05
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Trener Vojvodine Nenad Lalatović nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Tako je i posle njegovog najnovijeg intervjua.

Beta/Saša Đorđević/Ds
Beta/Saša Đorđević/Ds

Povezane vesti

Ekipa Vojvodine nastavlja da grabi ka plasmanu na evropsku scenu, juče je ubedljivo savladala Radnički iz Niša sa 3:0 na ''Karađorđu'', ali izgleda da već sada može da se postavi pitanje ko će ''Lale'' predvoditi sa klupe od leta i starta u evropskim kvalifikacijama, ukoliko se Vojvodina za to izbori.

Naime, šef struke Vojvodine Nenad Lalatović je u razgovoru za ''Alo'' potvrdio da već ozbiljno razmišlja o inostranom izazovu već od početka nove sezone.

''Trenutno sam zadovoljan u Vojvodini, ali mislim da je vreme da se na kraju sezone oprobam u inostranstvu. Zimus sam odbio ponude iz Grčke, Kazahstana i Belorusije'', ističe Lalatović.

Videćemo šta će se dogoditi na leto i gde ćemo Lalatovića gledati naredne sezone, a ono što je nedavno izazvalo veliku pažnju javnosti jeste izjava sada već bivšeg trenera Radničkog Milorada Kosanovića o Nenadu Lalatoviću.

Imao je Lalatović šta da odgovori ''čika Miši'' kako ga i dalje zove, bez obzira na sve što se dogodilo. Čak tvrdi da mu ništa ne zamera.

''Stvarno mu nije bila umesna izjava da sam se ja naduvao. Ne znam šta je time hteo da kaže.

Je l’ ima negde moja fotografija kako duvam, da se vidi da radim nešto ružno? Pa pogledajte me kako ja izgledam. Sve sam lepši i lepši, sve sam zdraviji i zdraviji, sve sam mlađi i mlađi. Moj izgled govori o svemu tome. Svaki dan pretrčim po deset kilometara.

Šta god da je čika Miša mislio tom izjavom da sam naduvan, ne zameram mu. To je čovek uz koga sam odrastao i koji me je trenirao kao dete. Malo ko će napraviti karijeru kao čika Miša. Sada je u ozbiljnim godinama, pod stresom je'', objašnjava Lalatović.
-
Baner
-
Brojnih drugih tema dotakao se Lalatović u ovom intervjuu, objasnio je zašto se ne plaši huligana i njihovih uvreda sa tribina, istakao da je veliki patriota, da bi ''prvi išao da brani svoju zemlju'' ako bi za to bilo potrebe, a prokomentarisao je i šanse reprezentacije Srbije da se plasira na Evropsko prvenstvo. Veruje u takav epilog.

''Ako proradi naš srpski inat, da! Mog Dorćolca Ljubišu Tumbakovića posebno cenim i verujem u njega. Direktor Vladimir Matijašević je moj veliki prijatelj, baš kao i Slaviša Kokeza, predsednik FSS-a, kome sam čak bio na krštenju deteta. Sve uspešne ljude u fudbalu poštujem, a njih trojicu posebno volim'', poručio je Lalatović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke