Lalatović: "Zvezdu poštujemo, ne plašimo je se"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 25.11.2017.
13:09
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Čukaričkog Nenad Lalatović kazao je da njegov tim nema razloga da se plaši Crvene zvezde iako nema dileme oko toga da se radi o izuzetno kvalitetnom rivalu.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Osamnaesto kolo domaćeg fudbalskog prvenstva obeležiće gradski derbi na Banovom Brdu gde će fudbaleri Čukaričkog ugostiti ekipu Crvene zvezde.

Obe ekipe nalaze se u dobroj formi i beleže sjajne rezultate u domaćem prvenstvu tako da svi očekuju zaniimljivu utakmcicu punu uzbuđenja i neizvesnosti.

"Moram da kažem da sam prezadovoljan igrom, ne samo protiv Napretka, nego i na svim ovim utakmicama iz prethodnog perioda. Imamo sjajan niz od 14 utakmica na kojima smo zabeležili samo jedan poraz", počinje priču trener Čukaričkog Nenad Lalatović.

"Brđani" ne znaju za poraz na poslednjih deset utakmica, a strateg Čukaričkog tvrdi da je prezadovoljan onim što njegovi izabranici pokazuju u prethodnom periodu.

"Sve zasluge za dobre rezultate idu igračima, ono što tražim od njih već godinu dana to polako dolazi na videlo. U ovom trenutku sam jako zadovoljan kako igra moja ekipa", dodao je Lalatović.

U poslednjih 12 duela sa crveno-belima, Čukarički je ostvario četiri pobede, a Zvezda je upisala sedam trijumfa, uz gol razliku od 31:17.

Nenad Lalatovic
Foto: Beta/Branislav Božić/Ds

"Čeka nas jako teška utakmica. Ne osvrćemo se na njihov umor, imali su meč više od nas ali to su velike utakmice koje su igrali da prezime u Evropi. Adrenalin će im biti veliki, jure da osvoje titulu. Prema tome, za njih umor ne postoji, a ne postoji ni za nas", kaže trener Čukaričkog.

Prethodni međusobni susret dva tima su odigrala na našem najvećem stadionu, pobedu je slavila Crvena zvezda.

"Crvena zvezda je jaka kao koletiv. Jednostavno, ja ne vidim slabo mesto u timu. Doveli su proverene igrače iz Srbije, stranci donose prevagu. Na svim pozicijama imaju po dvojicu sjajnih igrača. Njihov adut je jak kolektiv i idividualni kvalitet", ističe Lalatović.

Trener Čukaričkog dodao je da očekuje lepu utakmicu, pun stadion, i da se njegova ekipa prikaže u što boljem svetlu i napravi povoljan rezultat.

"Mi se ne branimo ni protiv koga, to svi znaju. Branimo se samo ako je protivnik previše bolji od nas i ako nas natera na to. Crvenu zvezdu respektujemo, ne plašimo se, igraćemo hrabro i daćemo sve od sebe", zaključio je Lalatović.

Gradski derbi na Banovom Brdu igra se u nedelju, 26. novembra od 15 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-G000000L
Saturday, 25.11.2017
14:20

Lalate po tvojoj prici i po tvom optimizmu vidi se da si Zvezdina skola medjutim ovaj put moraces da se pomiris sa porazom jer Zvezda je prejaka za ovu nasu Super Ligu. Zivela Zvezda, nasa majka Srbija i srpska dijaspora.