Lalatović želi trijumf protiv Rada za ostanak na drugom mestu

Autor: Beta Beta
petak 26.10.2018.
16:12
Izvor: Beta

Nišlije nemaju kadrovskih problema, pa strateg "Reala sa Nišave" neće imati muku da sastavi tim po svojoj meri..

Beta/Saša Đorđević/Mo
Beta/Saša Đorđević/Mo

Povezane vesti

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nenad Lalatović rekao je danas da očekuje tešku utakmicu protiv Rada, ali da njegova ekipa želi pobedu kako bi ostala druga na tabeli Super lige Srbije.

"Biće to teška utakmica, Rad je izgubio poslednje dve. Učiniće sve što može da se iskupi pred svojim navijačima. Naša velika želja je da nakon sutrašnje utakmice i dalje ostanemo na drugoj poziciji, jer to mesto apsolutno zaslužujemo. Mi nismo favoriti, a nije ni Rad, šanse u ovom meču su 50:50 i pobediće ekipa koja bolje udje u utakmicu. Da bismo pobedili potrebno je da se poklope mnoge kockice i da imamo plan, a mi ga svakako imamo", rekao je Lalatović na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Radničkog igraju u subotu od 16 časova u Beogradu protiv Rada, utakmicu 13. kola Super lige Srbije.

"Rad ima nekoliko pojedinaca koji mogu da reše utakmicu jednim potezom i moraćemo da budemo oprezni. Na Banjicu idemo da se nadigravamo, ne plašimo se nikoga i pokušaćemo da pobedimo. Nemamo kadrovskih problema, neki igrači su odmarali u Kupu protiv Budućnosti, tako da ćemo se Radu suprotstaviti u respektabilnom sastavu", naveo je Lalatović.

On je rekao da njegovu ekipu čeka neugodno i teško gostovanje protiv tima koji predvodi, kako je naveo, jedan od najboljih trenera u ligi Zoran Milinković.

"Rad je specifičan klub, meni jedan od najdražih u ligi, imaju sjajne navijače i ljude koji vode klub na čelu sa Urošem Tošićem, koji je moj veliki prijatelj. Zbog ljudi koji su predani tom klubu, od sveg srca želim da Rad ove sezone izbori mesto u plej-ofu. Rad po tradiciji i kvalitetu koji poseduje to svakako zaslužuje"
, rekao je trener niškog tima.

On je dodao da statistika o najboljem startu Radničkog u klupskoj istoriji ne stvara pritisak, već dodatno motiviše.

"Meni je drago što je tako, jer kada sam došao nisam bio na najbolji način prihvaćen od dela navijača. Drago mi je što sa mnom kao trenerom i ovim igračkim kadrom Radnički beleži najbolje trenutke u svojoj istoriji u šampionatu. To nam daje veći stimulans da beležimo još bolje rezultate za naše navijače", rekao je Lalatović.

Posle 12 kola Radnički je drugi na tabeli sa 27 bodova, a Rad je 11. sa 13 bodova.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke