Lalatović zadovoljan žrebom, ali traži pojačanja: ''Ništa ne garantujem''

Autor: Darko Mitrović
sreda 20.06.2018.
18:15
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Novi trener Radničkog iz Niša ne potcenjuje potencijalne rivale na startu kvalifikacija za Ligu Evrope, svestan da je njegova ekipa još u formiranju.

Beta/Saša Đorđević/Mo
Beta/Saša Đorđević/Mo

Povezane vesti


Trener Nenad Lalatović je prokomentarisao moguće rivale u prvom kolu kvalifikacija, ali iako je Radnički u ulozi favorita, šef struke Nišlija ne želi da obećava siguran prolaz dalje.

''Mogao bih nešto da garantujem da sam tu šest meseci. Ovako, nikom ništa ne garantujem. Samo da radimo i dobro da se spremimo.

Postoji strah samo iz razloga jer još nismo kompletirali tim, a 20 dana je do prve utakmice. To mi stvara nervozu. Volim da imam sve igrače kad počnu pripreme'', izjavio je Lalatović, a prenose ''Novosti''.

Vremena nema mnogo, a pojačanja su neophodna.

''Kompletirali smo poslednju liniju, ali još nemamo špica, a potrebna su nam dvojica, kao i vezni i krilni igrač, i to moramo da završimo do početka prve utakmice'', naglasio je Lalatović.

Pozvao je i navijače da u što većem broju podrže Radnički na evropskoj premijeri, uz nadu da ni oni neće potceniti potencijalne rivale.

''Fudbal na Malti je u ekspanziji, dok je Sant Julija bila treća u Andori i igrala finale kupa. To je klub koji ima mnogo igrača iz Španije i ekipa koja hoće da igra fudbal'', podseća Lalatović.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke